0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yokuşlarda belki biraz zorlanıyor gibi ama vites küçültün alın yolunuzu gidin. Araç zaten hızını ve devrini aldıktan sonra gidiyor ondan sonra 6. vites YÜKSEK HIZ ile bile giderken gitmiyormuş hissi veriyor hatta oda sizi yanılmatmasın:)
yenisi daha seri.ama vergisini sorun etmeezseniz 1,8 cvt tavsıye ederim.Bizim doktorda vardı.2011 güzel araba.Ama manuel 1,6 lardada devir yukseldikçe serileşiyor..Gene evrgisini sorun etmezseniz ben accord derim...
Alacağım aracı ikinci el almayı düşünüyorum.(45-46 bin TL) 1,8 nereden bakarsanız 50.000 TL den aşağıya mal olmaz diye düşünüyorum.Senede 20.000 km civarında yol yaptığımdan LPG 'li olmasını da düşünüyorum.Dolayısıyla 2.000-3.000 TL de LPG sistemi parası ekleyeceğimiz zaman ,o bütçeler bana ağır geliyor.O paralara çıktıktan sonra D sınıfı kullanılmış değilde,C sınıfı dizel yeni bir araç daha mantıklı görünmeye başlıyor.
Sahibindeni araştırın biraz yanlış hatırlamıyorsam 1.8lerin 1.6lardan kimi zaman ucuz olduğunu gördüm
herkese tekrar merhaba.aracı bugün ikinci kez test ettim ve kararımı verdim.yokuştada kullandım virajlarıda keskin ve hızlı şekilde aldım.ve bu aracı almaya karar verdim.tek sorun uygun vites ve uygun deviri yakalamak.buda biraz zaman alacak.aracın yokuşlarda çokda çekişten düştüğü filan olmadı.dik rampalarda dur kalkda yaptım araçta 2 kişi daha vardı.bakalım önümüzdeki hafta gidip artık son pazarlığı yapıcam muhtemelen...
Hafta sonu Kayseri'den Malatya'ya gittik. Avensis ve megan 2 1.5 dci ile gittik.Megan bizi Darende yokuşlarında solladı geçti resmen nal topladım. Acaba bende mi hata yoksa araba mı gitmiyor anlayamadım. Yoksa bir 2.0 avensismi almak lazım..