Gönderen Konu: 2012 corolla hararet problemi  (Okunma sayısı 5268 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 corolla hararet problemi
« Yanıtla #20 : Ağustos 06, 2013, 23:14:34 »
erdemcim doğrudur kardeşim sen mantıklı olanları çok güzel bir şekilde yazmışın tebrik ederim keşke herkez senin kadar mantıklı düşünebilse. tabi erdemci imkan meseleside biraz önemli şimdi kesinlikli beni yanlış anlama ben ankarada yaşıyorum memurum 2.500 tl maaş alıyorum. şimdi sen demişsin benim için sorunsuzluk önemli param cebinde kalsın doğrudur saygı duyarım. ama bazı insanlar tuturuyorlar toyota diye inatla tutturuyorlar. ya kardeşim tamam demiyorlar onlarda bilmiyormu alman araçlığının lükslüğünü bugün toyota clupdeki bütün foruma kayıtlılara adam başı 10 trilyon versinler bak o toyotacılar bir daha bi siteye ayağını basmaslar. hemen alman araçları bağiliğine koşarlar bmw nin mercedesin ,audinin , porschenin . biz memur insanlarız esnaf gibi değilizki . aylığımız belli harcamamız belli toyota corolla aldık sorun çıkarmısın bize masraf açmasın diye oda açıyo bakmayın. biz zengin değilizki toyotacılar için passat süper lüks araba doğruyo doğru şimdi. bizim içinde aynı memur toyotaya biner , esnaf holding sahibi mercedese ,bmw ,vw biner.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 06, 2013, 23:14:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 06, 2013, 23:19:06 »
ertan bey en başta merhabalar.  görüşlerine saygı gösteriyorum ama ona varana kadar salih beyin 2012 model aracı conta yakmış durumda bu ne demelisiniz. ben bundan dolayı toyotadan soğudum sattıp vw almayı düşünüyorum. bide vw arızalarını gelip paylaşıyorsunuz. bakın o volksvagen dediğimiz araba bi kere arıza verir iki kez arıza verir her araba aynı toyotada aynı 1 kere arıza verir 2 kez arıza verir. volksvagen benim babamın fabrikası değil ama bu bir gerçektir volksvagen dediğimiz araba bizim toyotaların üstünden atlar kalitesiyle , prestijye , havasıyla , sağlamlığıyla , lükslüğüyle siz vwle toyotayı asla kıyas edemezsiniz. şimdi bi lüks lokantaya veya davete bi  vw cc yle gitmek var bide avensisle gitmek var fark bu .  kesinlikle yanlış anlamayın ertan bey affınıza sığınarak yazdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 06, 2013, 23:34:08 »
benim araç hararet yaptı millet birbirine girdi :lol: :lol: :lol: uğur bey haklı ama uğur bey şöyle bir durum var sizin dediğimiz o alman arabalarını biz rüyamızda göremeyiz. hepsi birer daire parası vw olsun audisi olsun yani biz toyotacı olarak yapacağımız bişey yok . yani herkez burda durumu çok iyi olduğu için binmiyor belirli düşük seviyede çalışan insanlar biniyo toyotaya.   bizler binmek istmezmiyiz passata , cc , jettaya ama bizim nerde gücümüz yetecek  volksvagenin servisine . volksvagenin bir servis masrafı altımızdaki toyotayla aynı seviyede. tamam bişey demiyorum allah var vw süper lüks bir araba herkesin gücü yetecek bir araba değil. saten öbür alman araçlarına binebilmek için holding sahibi olmamız gerek. ilerde paramız olur gideriz alırız güzel bir jetta bineriz ama şimdi memur maaşıyla ben gidipde jetta alırsam servise bakım için bir girsem  bir tane  toyotayı bırakır çıkarız. ama yani toyota okadar kötü değil fiat tan , tofaşdan, tatadan gene iyi araba yani.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 07, 2013, 00:20:19 »
ertan bey en başta merhabalar.  görüşlerine saygı gösteriyorum ama ona varana kadar salih beyin 2012 model aracı conta yakmış durumda bu ne demelisiniz. ben bundan dolayı toyotadan soğudum sattıp vw almayı düşünüyorum. bide vw arızalarını gelip paylaşıyorsunuz. bakın o volksvagen dediğimiz araba bir kere arıza verir iki kez arıza verir her araba aynı toyotada aynı 1 kere arıza verir 2 kez arıza verir. volksvagen benim babamın fabrikası değil ama bu bir gerçektir volksvagen dediğimiz araba bizim toyotaların üstünden atlar kalitesiyle , prestijye , havasıyla , sağlamlığıyla , lükslüğüyle siz vwle toyotayı asla kıyas edemezsiniz. şimdi bir lüks lokantaya veya davete bir  vw cc yle gitmek var bide avensisle gitmek var fark bu .  kesinlikle yanlış anlamayın ertan bey affınıza sığınarak yazdım.
Conta yakma olayı çok ayrı bir şey önce bunu belirteyim.Mesela tamamen örnek olarak söylüyorum bunu aracı parkettiğiniz yerde fare falan vardır aracın kablolarını hortumlarını falan kemirir araç arıza yapar.Bunda hangi firma ne yapabilir? Ama dışarıdan bakınca a firmasının aracı arıza yaptı olur değil mi? Kalite,prestij gibi kavramlar tamamen göreceli kavramlar.Mesela ben sunroof sevmiyorum,bir başkası ise sunroofsuz araca binmek bile istemez.Ancak Toyotanın zor koşullarda ne kadar dayanıklı olduğunu Pakistan,Afganistan gibi ülkelerde özellikle tercih sebebi olmasından anlayabilirsiniz.Yani bana göre araçlar fabrika üretimi olsada her aracın ayrı bir ruhu vardır.Yani her araç aynı şeye aynı tepkiyi vermez.Mesela ben kendi aracım için söyleyeyim 2 saat kadar otobanda yazın sıcağında klima açık sürekli 4000 devir gittiğimi bilirim ve hiç hararet yükselmedi.Ama arkadaşımın aracıyla(marka vermeyeyim ama alman değil) aynı şekilde gittiğimizde hararet yükselmişti biraz.

Özetle konuyu bu kadar Alman aracı bu kadar üstün diğeri bu kadar kötü noktasına getirmeye gerek yok.Basit bir şey dahi araca conta yaktırabilir,yani araçta hararet yükseliyor ama stop etmeyi sağlayacak kadar artmıyorsa ve sürücü bu artışı farketmemişse bir süre sonra conta yanacaktır tabiki.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 07, 2013, 00:49:52 »
benim araç hararet yaptı millet birbirine girdi :lol: :lol: :lol: uğur bey haklı ama uğur bey şöyle bir durum var sizin dediğimiz o alman arabalarını biz rüyamızda göremeyiz. hepsi birer daire parası vw olsun audisi olsun yani biz toyotacı olarak yapacağımız bişey yok . yani herkez burda durumu çok iyi olduğu için binmiyor belirli düşük seviyede çalışan insanlar biniyo toyotaya.   bizler binmek istmezmiyiz passata , cc , jettaya ama bizim nerde gücümüz yetecek  volksvagenin servisine . volksvagenin bir servis masrafı altımızdaki toyotayla aynı seviyede. tamam bişey demiyorum allah var vw süper lüks bir araba herkesin gücü yetecek bir araba değil. saten öbür alman araçlarına binebilmek için holding sahibi olmamız gerek. ilerde paramız olur gideriz alırız güzel bir jetta bineriz ama şimdi memur maaşıyla ben gidipde jetta alırsam servise bakım için bir girsem  bir tane  toyotayı bırakır çıkarız. ama yani toyota okadar kötü değil fiat tan , tofaşdan, tatadan gene iyi araba yani.
Kendinizle çelişiyorsunuz farkında değilsiniz.Toyotanın dünyada en çok satan marka olduğunu bilmiyorsunuz galiba tata,tofaş,fiat falan karşılaştırmanız sizin otomobil bilgisi hakkında düşüncelerinizin eksik olduğunu gösteriyor.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 07, 2013, 01:58:01 »
 :kötü: :kötü:  :DUR: :DUR:

İletilerinizde konuya uygun olarak devam edilmesini, konunun marka karşılaştırmasına dönüştürülmemesini rica ediyorum.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 07, 2013, 09:05:12 »
  Otomobilden gerçekten anlayan insanlar olarak konunun daha bilgili şekil ve gerçekleri paylaşarak devam etmesini bekliyoruz arkadaşlar. Övme ve yermede, bilimsel tabandan uzaklaşılınca ortaya kaos çıkar ve söylenen sözlerin de hiç bir değeri olmaz. Diğer paylaşımcıları da sıkmış ve konu kirliliği yapmış olunur. Böyle bir şeye Ali'nin de belirttiği gibi izin vermeyeceğimizi biliyorsunuz.

Bu arada;

Benzer görüntülere, başka model ve menşeli araçlarda da rastlamak mümkündür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 07, 2013, 09:19:24 »
erdemcim doğrudur kardeşim sen mantıklı olanları çok güzel bir şekilde yazmışın tebrik ederim keşke herkez senin kadar mantıklı düşünebilse. tabi erdemci imkan meseleside biraz önemli şimdi kesinlikli beni yanlış anlama ben ankarada yaşıyorum memurum 2.500 tl maaş alıyorum. şimdi sen demişsin benim için sorunsuzluk önemli param cebinde kalsın doğrudur saygı duyarım. ama bazı insanlar tuturuyorlar toyota diye inatla tutturuyorlar. ya kardeşim tamam demiyorlar onlarda bilmiyormu alman araçlığının lükslüğünü bugün toyota clupdeki bütün foruma kayıtlılara adam başı 10 trilyon versinler bak o toyotacılar bir daha bir siteye ayağını basmaslar. hemen alman araçları bağiliğine koşarlar bmw nin mercedesin ,audinin , porschenin . biz memur insanlarız esnaf gibi değilizki . aylığımız belli harcamamız belli toyota corolla aldık sorun çıkarmısın bize masraf açmasın diye oda açıyo bakmayın. biz zengin değilizki toyotacılar için passat süper lüks araba doğruyo doğru şimdi. bizim içinde aynı memur toyotaya biner , esnaf holding sahibi mercedese ,bmw ,vw biner.
Kendi adına konuş arkadaşım, ne demek 10 trilyon filan verselerde öyle olur böyle olur. Bana on trilyon verseler, önce memurluk
sınavlarında adaylar Türkçe konuşabiliyorlarmı veya düşüncelerini yazıya aktarabiliyorlarmı bunun araştırılmasını sağlarım. Kaç kere söylendi
burası "T O Y O T A"   forumu, herkes biliyor hangi markanın ne durumda olduğunu bir bıkmadınız alman öyle japon böyle, işine gelmeyenler
gider başka forumlara, kayıt olurken ismine bakmıyorlarmı acaba forumun,"toyota club" yazıyor.
Hadi gidin bi çay koyun şimdi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 07, 2013, 09:42:50 »
Nedense Uğur Soydemir'in imlasını, fikirlerini ve agresifliğini gördüğüm zaman aklıma Osman Demirci geliveriyor. Biliyorsunuz kendisi parlak fikirleri ve agresifliği nedeniyle (imlasını irdeleyecek vakit bulamadan) 5 Ağustos günü saha dışına alınmıştı. Uğur Soydemir de 6 Ağustos günü kaydını yapmış ve Osman Bey'in kaldığı yerden devam etmiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ağustos 07, 2013, 11:33:55 »
Konuyu açan ve sonrasında yorum yapanların farklı hesap açarak forumu kullanan aynı kişiler olduğu tespit edilmiştir. Bu üyelerin hepsi yasaklanmıştır. Konuyu da kilitliyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler