0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ertan bey en başta merhabalar. görüşlerine saygı gösteriyorum ama ona varana kadar salih beyin 2012 model aracı conta yakmış durumda bu ne demelisiniz. ben bundan dolayı toyotadan soğudum sattıp vw almayı düşünüyorum. bide vw arızalarını gelip paylaşıyorsunuz. bakın o volksvagen dediğimiz araba bir kere arıza verir iki kez arıza verir her araba aynı toyotada aynı 1 kere arıza verir 2 kez arıza verir. volksvagen benim babamın fabrikası değil ama bu bir gerçektir volksvagen dediğimiz araba bizim toyotaların üstünden atlar kalitesiyle , prestijye , havasıyla , sağlamlığıyla , lükslüğüyle siz vwle toyotayı asla kıyas edemezsiniz. şimdi bir lüks lokantaya veya davete bir vw cc yle gitmek var bide avensisle gitmek var fark bu . kesinlikle yanlış anlamayın ertan bey affınıza sığınarak yazdım.
benim araç hararet yaptı millet birbirine girdi uğur bey haklı ama uğur bey şöyle bir durum var sizin dediğimiz o alman arabalarını biz rüyamızda göremeyiz. hepsi birer daire parası vw olsun audisi olsun yani biz toyotacı olarak yapacağımız bişey yok . yani herkez burda durumu çok iyi olduğu için binmiyor belirli düşük seviyede çalışan insanlar biniyo toyotaya. bizler binmek istmezmiyiz passata , cc , jettaya ama bizim nerde gücümüz yetecek volksvagenin servisine . volksvagenin bir servis masrafı altımızdaki toyotayla aynı seviyede. tamam bişey demiyorum allah var vw süper lüks bir araba herkesin gücü yetecek bir araba değil. saten öbür alman araçlarına binebilmek için holding sahibi olmamız gerek. ilerde paramız olur gideriz alırız güzel bir jetta bineriz ama şimdi memur maaşıyla ben gidipde jetta alırsam servise bakım için bir girsem bir tane toyotayı bırakır çıkarız. ama yani toyota okadar kötü değil fiat tan , tofaşdan, tatadan gene iyi araba yani.
erdemcim doğrudur kardeşim sen mantıklı olanları çok güzel bir şekilde yazmışın tebrik ederim keşke herkez senin kadar mantıklı düşünebilse. tabi erdemci imkan meseleside biraz önemli şimdi kesinlikli beni yanlış anlama ben ankarada yaşıyorum memurum 2.500 tl maaş alıyorum. şimdi sen demişsin benim için sorunsuzluk önemli param cebinde kalsın doğrudur saygı duyarım. ama bazı insanlar tuturuyorlar toyota diye inatla tutturuyorlar. ya kardeşim tamam demiyorlar onlarda bilmiyormu alman araçlığının lükslüğünü bugün toyota clupdeki bütün foruma kayıtlılara adam başı 10 trilyon versinler bak o toyotacılar bir daha bir siteye ayağını basmaslar. hemen alman araçları bağiliğine koşarlar bmw nin mercedesin ,audinin , porschenin . biz memur insanlarız esnaf gibi değilizki . aylığımız belli harcamamız belli toyota corolla aldık sorun çıkarmısın bize masraf açmasın diye oda açıyo bakmayın. biz zengin değilizki toyotacılar için passat süper lüks araba doğruyo doğru şimdi. bizim içinde aynı memur toyotaya biner , esnaf holding sahibi mercedese ,bmw ,vw biner.