0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar. 2012 Avensis Elegant Extra aracıma Lpg takdırmayı düşünüyorum. Araç şu an 2000 km de. Hangi marka Lpg sistemini önerirsiniz? Lpg takıldıktan sonra yakıtım ne kadar düşecek emin olamıyorum. Lpg'li binenler varsa aracın yakıt durumu nedir, paylaşımda bulunurlarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Ev arkadaşım sıfır aracını alır almaz İzmirden randevu alıp landirenzo marka lpg taktırdı. Stepne yerine koydurdu.Bagajda yer kaplamaması benim hosuma gitti.Landirenzo bana cok iyi geldi nedeni ise: Diger ev arkadaşımın arabasında da atiker marka lpg var.Oda arabayı sıfır alır almaz taktırdı. Onun arabasında yuksek devirlere cıkınca lpg atıp benzine geçiyor.Fakat landirenzolu arabada boyle birseyi kesinlikle görmedim.Daha bir kere bile benzine attıgına sahit olmadım ki surekli arabada sayılırız.Kendimde ihtiyaç oldukca kullanıyorum arabaları cunku.Bizimde 2013 corolla 1.6 var ve eger birgun lpg taktırıcak olursam kesinlikle landirenzo taktırıcam.
2010 Comfort Extram var.Avensisi olan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Prins taktırdım.Tavsiye ederim.