Gönderen Konu: motor altı koruma  (Okunma sayısı 1465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
motor altı koruma
« : Temmuz 31, 2013, 01:28:50 »
hafta sonu köye gittim köyde bir gece kaldık sabah döneceğimiz sırada hazırlananları beklerken motor kaputunu açtım. arabayı yeni yıkatmıştım da motorun üstündeki plastik aksamı falan temizlemişler mi diye kontrol edicektim. bir de ne göreyim 2 tane kedi yavrusu motora girmiş. onları çıkardıktan sonra baktım da motorun altı daha önce hiç olmadığı kadar boş geldi sanki daha önce plastik karter koruması varmıştı gibi geldi.aurisi olan arkadaşlardan ricam fotoğraf çekip koyarlarsa ben de kendi aurisimle karşılaştırırım. çünkü bu sefer denk geldi başka sefer farkedemezsek büyük sorunlara yol açabilir.
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Toyota Club Türkiye

motor altı koruma
« : Temmuz 31, 2013, 01:28:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: motor altı koruma
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2013, 09:13:10 »
hafta sonu köye gittim köyde bir gece kaldık sabah döneceğimiz sırada hazırlananları beklerken motor kaputunu açtım. arabayı yeni yıkatmıştım da motorun üstündeki plastik aksamı falan temizlemişler mi diye kontrol edicektim. bir de ne göreyim 2 tane kedi yavrusu motora girmiş. onları çıkardıktan sonra baktım da motorun altı daha önce hiç olmadığı kadar boş geldi sanki daha önce plastik karter koruması varmıştı gibi geldi.aurisi olan arkadaşlardan ricam fotoğraf çekip koyarlarsa ben de kendi aurisimle karşılaştırırım. çünkü bu sefer denk geldi başka sefer farkedemezsek büyük sorunlara yol açabilir.

motor altı muhafaza plastiği 2 yarım parcadan oluşur, genişliği ön tampon kısmından motor başlangıcına kadar devam eder,  genelde motor altı boştur...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '12
  • 12 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 31, 2013, 14:03:56 »
bir farklılık yok motorun altı bizde de boş, plastik bir muhafaza satsalarda alsak
Hamleler ve karşı hamleler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2013, 21:01:32 »
servisde 200 tl istiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2013, 09:13:58 »
temmuz ayında aldığım servis faturasındaki tutarlara + kdv koyarak fiyatını görebilirsiniz