0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Onun yerine beşiktaş baskı mühürlü app alın bence.Hem daha güzel bir görüntü hem de vereceğiniz paraya değsin.Sahibinden.com'dan bakabilirsiniz.
Emniyete götürdüğümde emniyette ücret talebi oluyor mu plaka için ? yoksa bir yere gidii 30 tl ye mi alsam ?
ben yaptırdım ön'e kare arkaya düz fransız yaptırdım arefe günü araba gelecek mühür yok o canımı sıktı ama kendim mühüre benze birşey yapmaya çalışacağım yapan varsa yorum atsın.. fotoğraf taki plakalar sizce çok mu anlaşıyor app oluduğu plakaların kenarlarına siyah çerçeve çekeceğim..
Mehmet ben kullanıyorum bu zamana kadar Adana'da bu yüzden durduran polis olmadı . Haftada en az 1 kerede çevirmeye denk gelirim . Benim plakalarda hemen hemen böyle sen bilirsin ama kenarına siyah çerçeve çekmene gerek yok . Birde orjinalleri bagajda tut . Polis çevirirse en fazla app leri söker veya sana söktürür . Bilemedin 166 tl ceza yazar .Olacağından değil ama olursa en fazla bu olur .
Emniyete götürdüğümde emniyette ücret talebi oluyor mu plaka için ? yoksa bi yere gidii 30 tl ye mi alsam ?
Plakanın emniyet ile ilgisini anlayamadım. Ben de ön plakayı kare yaptırdım. Çok da şık durdu. Zaten ön plaka yerini kare plakalar için yapmışlar. Standart dikdörtgen plaka da sürüş halindeyken ses yapıyor, gıcırdıyor, sıkıntılı sesler çıkartıyor. Min. 35TL ye kadar yaptırabilirsin. Yazı karakterini farklı yaptırabilirsin, çok güzel gözüküyor. İlla sıkıntı edecek bir şey var ise oda muayene. Ama merak etmeyin. Muayeneden de sıkıntısız geçiyor. Gönlünüz kafanız rahat olsun.