Gönderen Konu: Corolla Ön Kare Plaka  (Okunma sayısı 7722 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2012 elegant corolla.
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Corolla Ön Kare Plaka
« : Temmuz 16, 2013, 18:49:48 »
Emniyete götürdüğümde emniyette ücret talebi oluyor mu plaka için ? yoksa bi yere gidii 30 tl ye mi alsam ?

Toyota Club Türkiye

Corolla Ön Kare Plaka
« : Temmuz 16, 2013, 18:49:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Ön Kare Plaka
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2013, 19:39:03 »
Onun yerine beşiktaş baskı mühürlü app alın bence.Hem daha güzel bi görüntü hem de vereceğiniz paraya değsin.Sahibinden.com'dan bakabilirsiniz.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2013, 19:47:02 »
Onun yerine beşiktaş baskı mühürlü app alın bence.Hem daha güzel bir görüntü hem de vereceğiniz paraya değsin.Sahibinden.com'dan bakabilirsiniz.
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '07
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2013, 19:57:38 »
Emniyete götürdüğümde emniyette ücret talebi oluyor mu plaka için ? yoksa bir yere gidii 30 tl ye mi alsam ?

Plakanın emniyet ile ilgisini anlayamadım. Ben de ön plakayı kare yaptırdım. Çok da şık durdu. Zaten ön plaka yerini kare plakalar için yapmışlar. Standart dikdörtgen plaka da sürüş halindeyken ses yapıyor, gıcırdıyor, sıkıntılı sesler çıkartıyor. Min. 35TL ye kadar yaptırabilirsin. Yazı karakterini farklı yaptırabilirsin, çok güzel gözüküyor. İlla sıkıntı edecek bir şey var ise oda muayene. Ama merak etmeyin. Muayeneden de sıkıntısız geçiyor. Gönlünüz kafanız rahat olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2013, 14:37:43 »
25 tl ye app yaptır hem daha güzel gösterir arabayı mühürü kafana takma orj bagaj a koy orj benzer yaptır ama
01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2012 elegant corolla.
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2013, 02:16:33 »
evet ses yapıyor.hemde kare plaka daha şık.ben araştırıyım plakaları.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 21, 2013, 02:48:19 »
ben yaptırdım ön'e kare arkaya düz fransız yaptırdım arefe günü araba gelecek mühür yok o canımı sıktı ama kendim mühüre benze birşey yapmaya çalışacağım yapan varsa yorum atsın.. fotoğraf taki plakalar sizce çok mu anlaşıyor app oluduğu plakaların kenarlarına siyah çerçeve çekeceğim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2013, 08:51:36 »
ben yaptırdım ön'e kare arkaya düz fransız yaptırdım arefe günü araba gelecek mühür yok o canımı sıktı ama kendim mühüre benze birşey yapmaya çalışacağım yapan varsa yorum atsın.. fotoğraf taki plakalar sizce çok mu anlaşıyor app oluduğu plakaların kenarlarına siyah çerçeve çekeceğim..

Mehmet ben kullanıyorum bu zamana kadar Adana'da bu yüzden durduran polis olmadı . Haftada en az 1 kerede çevirmeye denk gelirim . Benim plakalarda hemen hemen böyle sen bilirsin ama kenarına siyah çerçeve çekmene gerek yok . Birde orjinalleri bagajda tut . Polis çevirirse en fazla app leri söker veya sana söktürür . Bilemedin 166 tl ceza yazar .Olacağından değil ama olursa en fazla bu olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • Kan Grubu: AB+
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 21, 2013, 09:49:08 »
Benım ön de duz du trafıge gıdıp dusurdum dedık kare plaka cıkarttık 12.5 tl ıdı gecen sene. 1 kac hafta ıcınde bı daha cıkartıcam  bakalım nekadar oldu fıyatlar..
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 22, 2013, 20:14:49 »
Mehmet ben kullanıyorum bu zamana kadar Adana'da bu yüzden durduran polis olmadı . Haftada en az 1 kerede çevirmeye denk gelirim . Benim plakalarda hemen hemen böyle sen bilirsin ama kenarına siyah çerçeve çekmene gerek yok . Birde orjinalleri bagajda tut . Polis çevirirse en fazla app leri söker veya sana söktürür . Bilemedin 166 tl ceza yazar .Olacağından değil ama olursa en fazla bu olur .

mahmut abi araba adanada fazla durmayacak zaten 1 hafta kalacak izmit e gidecek resmi tatillerde adanada izmittede kullanılmıyor araba yatıyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 22, 2013, 20:40:08 »
En iyisi emniyetten düşürdüğünü beyan edip yeni plaka çıkartman. Yeni plaka çıkartırken de kare istersin basar verirler. Hiç değilse plakanda mühür olur. Plakanın ses yapmasına gelince ön ve arka plakalarını plaka muhafazası yerine direk tampona silikon veya çift taraflı banta yapıştırırsan o sesi de kesersin. Plakaları yapıştırınca daha da hoş görünüyor.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 11, 2013, 00:56:56 »
Üçe beşe bakmadan bencede kare yaptırın.Uzun plakanın kenarları boş kaldığından estetik bir görüntü olmuyor,yaptığı seste cabası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 13, 2013, 11:39:38 »
ben 2 hafta önce yaptırdım. söforler odasına gidip 15 tl yatırıyorsunuz. ordan trafik tescile gidip eski plakayı veriyorsunuz kare istiyorum diye belirtiyorsunuz yeni plakayı basıp veriyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Aralık 14, 2013, 23:03:44 »
Emniyete götürdüğümde emniyette ücret talebi oluyor mu plaka için ? yoksa bi yere gidii 30 tl ye mi alsam ?
Furkan bey ben emniyet mensubuyum  kare plaka yaptırmanız da herhangı emnıyetın bı yaptırımı olmaz fakat soyle yaptırımı olur app yapar yatıgınız app plakayı muhursuz kullanırsanız mmuhur olmadıgından cezai işlem uygular tabı yakalarsa.

volkan_44

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • I love Capan :)
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 3000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 15, 2013, 00:34:09 »
benim anlamadıgım beşktaştaki muhurlu app basan yer ve plaka sahtecilige girmiyo mu bu yuzden problem yasarmı insanlar
D-4D Corolla Advance M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #15 : Ocak 24, 2014, 12:59:29 »
Plakanın emniyet ile ilgisini anlayamadım. Ben de ön plakayı kare yaptırdım. Çok da şık durdu. Zaten ön plaka yerini kare plakalar için yapmışlar. Standart dikdörtgen plaka da sürüş halindeyken ses yapıyor, gıcırdıyor, sıkıntılı sesler çıkartıyor. Min. 35TL ye kadar yaptırabilirsin. Yazı karakterini farklı yaptırabilirsin, çok güzel gözüküyor. İlla sıkıntı edecek bir şey var ise oda muayene. Ama merak etmeyin. Muayeneden de sıkıntısız geçiyor. Gönlünüz kafanız rahat olsun.

http://www.hepsiburada.com/liste/z-tech-orjinal-on-tampon-plakaligi/productDetails.aspx?productId=otelf18222&categoryId=20024935 buaparatı kullanarak takarsanız seste olmaz boşlukta yapmaz çokta şık durur bence...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ocak 24, 2014, 15:08:17 »

Plakanın mutlaka emniyette değiştirilmesine gitmek gerekir eski plakanızı emniyette imha edip bir formla yeni kare plaka bastırıyorsunuz. Yoksa kendiniz yaptırdığınızda mühür olmayacak bu da her zaman problem çıkabilir. Emniyette bunun için ücret ödemiyorsunuz sadece plaka baskı için ben yaptırdığımda 11 tl ödemiştim şimdi ne kadar bilemiyorum. Emniyete gittiğinizde neden değiştirmek istediğinizi de beyan ediyorsunuz. Corollanın ön tampondaki plaka yeri kare plakaya uygun bunun için sorun çıkmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 48000
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Ocak 24, 2014, 15:14:36 »
merhaba, kare plaka daha şık durur katılıyorum bir sorun çıkacağını zannetmiyorum aynı problem bende de var. beşiktaşta nerde app plakaya mühür basan yer ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 18, 2014, 22:54:02 »
bende çok kararsız kalmıştım, ikisinide dikdörtgen yaptırdım. henüz takmadım direk silikon ile yapıştıracam. kapıda ödeme ile 50 TL ye yaptırdım. (Mühürsüz)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 22, 2014, 01:43:26 »
ben aracımı alırken plaka başka bir yerde çıkarılacaktı ve bayi kare plaka (hatta nova diye geçiyormuş) alın şık duruyor demişti. hatta bayi Corollaların önüne kendileri kare plakalık yaptırmışlardı. gerçekten güzel duruyor.
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.