0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vsc'yi tam olarak kavramak için size bir link vereceğim..aradaki fark çok bariz http://www.euroncap.com/Player.aspx?nk=6df876db-e83e-4cc5-bbca-fa44936c2075&t=1&sel=615e2f16-6d17-4498-ae0d-cdeb5952e20d&media=flash
linki görüntüleyemiyorum
Vsc ışıgı gödtergeye dikkatli bakarsan var.Ancak araçta yok.Bendede vsc yazıyor ama yok.Göstergeler ortak üretikldigi için sizin aracınızın donanım seviyesinde vsc yok.2,0 elegant larda olabilir.1,6 elegantlarda bile yok
vsc'yi tam olarak kavramak için size bir link vereceğim..aradaki fark çok bariz Ooowwwwww gerçekten etkileyici.
2006 model 1.6 Terra ESP var mı ? Bilemedim, çözemedim.
Bir mühendis adayı olarak ESP ve VSC tekerlek hızlarını kontrol eden sistem diyebilirim şöyle ki:Viraja giren bir arabada (mesela sağa doğru viraja giriyorsanız) sol tekerlekleriniz sağ tekerleklerinize göre daha fazla yol alacaktır aktarma sabit olduğundan fazla yol alan tekerin eşitliği yakalayabilmesi adına daha fazla hızda dönmesi gerekir. Aracın savrulma işleminin başlaması için maksimum eylemsizlik hızında yani sürtünme kuvvetinin aracın merkez kaç kuvvetine eşit veya büyük olduğu anlarda araçlarda stabilite (denge) bozuklukları savrulmalar ve önden kaymalar yaşanır. ESP ve VSC belirttiğimiz şekilde sol tekerlere gerekli frenlemeyi yaparak ve torku gerekli şekilde ayarlayarak tekerlere aktarma(4 çekerde quadro sistemide budur duruma göre güç verir tekerlere) ve frenleme yapıp hız eşitliğinin korur bu frenler tabiki bizim pedala uyguladığımız tepkiler gibi değildir...Bu sistem sağlam bilgisayar algoritmaları (kurgular) tarafından saniseler kontrolunde çalışır ve ani manevralarda savrulmalarıda engeller...Mıcır işinde ESP veya benzeri programlar işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü mıcır bir zemin problemidir...Denge programınız sağlam zeminlerde en iyi sonuçları verecektir ama zemin mıcır gibi kaymaya içine çekmeye ve tepkilerinizi emip yok etmeye çalışan bir zemin ise esp tepkileri yetersiz kalır (4 tekerde mıcır içindeyse) ...Fakat banket mıcırlarında bir nebze de olsa düzgün zeminlerde kalan tekerleklere verdiği etki ile güvenlik sağlayabilir.Rüzgar içinse rüzgar arabanın tekerlekleri ile değil aero(rüzgar) dinamiğiyle alakalı bir problemdir...Yanınızdan büyük vasıta ters yönde geçtiği zaman rüzgar kuvvetleriniz birleşir ve ani olarak değişir bu sebepten aracınızda denge bozukluğu oluşur arabalarda sağa veye sola ötelemenin eşit olacağı fikrindeyimki bu kuvvet esp ile yok edilecek gibi bir kuvvet değil fakat rüzgar etkileşimi sonucu ötelemeden sonraki anda esp devreye girer...Havada bir akışkandır bilinenin aksine tüm araçlar hızlandıkça yere daha fazla oturur (rüzgar kuvveti etkisi ile) markaya has birşey değildir... Hatalarım varsa affola...