0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İhtiyaçtan satmak zorunda kalmıştım Leon'u(Avatarımda ki).Aracın her şeyinden memnundum.2011 Ocak ayında Leon'u 46.500 TL'ye Şubat ayında da Corolla'yı 51.500'e almıştık.Fiyat olarak Corolla 5.000 TL pahalı ama kalite ve donanım açısından Leon daha üst bir araçtı.Yol tutuşu,kalitesi,konforu,kabin içi sessizliği vb. her şeyi ile mükemmel bir araçtı ama satmak zorunda kalmıştım.Hayırlısı artık...
Konuyu niye sen açıyon len bitik Duygu açsın senin mi araba Allah kaza bela vermesin şekerparem dualarımdasınız
Hayırlı olsun tunç abi Yeni Leonları beğeniyorum gayet iyi bir araç.17 Jant,Sunroof ve Led farlarla tam bir genç aracı oluyor.
Maşallah çok hoş birde fr yemede yanında yat.. Kazasız belasız binmeniz dileklerimle.
Güle güle kullan.Kirmizi olsun, bes lira fazla olsun.
Masallah cok guzel duruyor fiyatida uygunmus. Hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin.
Kardeşim buraya yazmasam olmazdı Allah kaza bela vermesin.. Tekerine taş değmesin inşallah..
Her seyi ac ama arka sisi acma FR'm goruntuyu bozuyo.
Utaniyomus artissst, ne arar la Fr'da utanc (Replik oldugu icin yazdim)Her seyi ac ama arka sisi acma FR'm goruntuyu bozuyo.
Yok abi istesende kapatamıyorsun.Ön sisler açıldığı zaman arka da otomatik açılıyor.Bizim Aurislerdeki gibi kademeli bir şekilde değil yani.Eniştemdeki Golften biliyorum da.
Yook len ben açmadım , arkadaş fazla çekmiş düğmeyi yook Musti , 2 kademe, ilk kademe önlerin 2.si arkaların
FR'm ole olsun bakalim, acik konusayim fena aklim kaldi. bir bakayim ben bu Fr'a.
Tiieehh sen hayirdir Kardesim biz daha yaslanmadik
1.4 lt TSI 180 hp DSG > Cupra al. ben kandıramadım hanım'ı
Abi su Fr (Fransiz mi araba valla aklima tek bu geldi )ne yav herkes Fr diyor
Ahahaa yok ilke versiyon olarak Fr yani sadece 1.4 tsı motor seçeneği ile sunuluyor.Ayriyetten donanımsal ve görsel değişiklikler var normal modele göre.