0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpg ayarında herhangi bir sorun olma ihtimali olabilir mi hemen hemen benzinli gibi bir tüketimi var
tabiki olabilir. bakımları yapılır, lpg ayarına baktırılır,110 km değilde 300-400 km test edilir ona göre karar verilir bence. şuanda hesapladığınız değer yüksek elbette
aynı motorlu corolla kullanıyorum düz vites. Romano lpg kiti var şehir içi 20-22 kuruş civarı yakıyor. (ankaradayım lpg 2,35)bence lpg'yi kontrol ettirin.
büyük hayal kırıklığı oldu bu yakıt olayı. bunu mantıklı bir tüketim sınırına çekebilirim umarım.
umarım halledersiniz. yol bilgisayarı ortalamasını sıfırlayıp tüketim değerlerini takip etmeniz de faydanıza olacaktır.
Abilerim ayrı konu açmak istemedim,bizim aracın yakıt tüketiminde de sorun var... Genelde gazı "Shell" den alıyorum. Geçen gün 30 TL' lik aldım ve şehiriçi kullanıyorum genelde klimayı da açmadım normal kullanımda toplamda 97 km gitti açıkçası şaşırdım normalde 30 TL ile en az 115 120 km gidiyordu. Ondan önce Opetten almıştım, 122 km gitti. 30 tl ile 11.67 lt almış sizce bu değerler normal mi ? Lpg'nin bakımı 2000 km önce yapıldı, filtresi değişti. ( Araç : 2007 Corolla, 54.000 km'de. )
Şhellden aldıgımda bende az kilometre yapıyorum genelde petrol ofisini tercih ediyorum.bu sefer bp.den aldım çok methediyorlar bakalım kaç kilometre yapacak
MUstafa bey aynı araçtan cok yakın arkadaşımda da var araç 35 litre lpg ile şehir içi 360 şhir dışı 460 km yol yapıyor.aracın bakımları tam ise lpg servisine gitmenizde fatda var
benım aracım verso 38 lt lpg ile antepte ş.içi 350 km yapıyor.durkalk yogun bir trafikte.ş.arası da ancak 350-400 arası yapıyor..ş.arası hızlı gidince 460 ı maalesef yapamıyorum.