0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazilim destegi cok fazla olmayacagi icin her zaman sikintili bir telefon olacaktir. Samsungun galaxy serilerindeki s s2 s3 s4 disindakilerde malesef nasil cok fazla yazilim destegi yoksa bu da oyle olacaktir.
Sonuçta android bir telefon yani çok fazla yazılım desteğine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.Ama bu fiyatlarda satış oranı düşük olacaktır.Benzer özelliklerde 950-1000 lira civarına daha uzun süredir piyasada olan cihazlar var.
Oyle demeyin. Babamda samsung ace var. Kernel degisimi yapmistik sonrasinda telefon sim rehberini gormuyor falan bir suru sikintiydi. Tirkiye romu da o zamanlar yoktu sadece kies uzerinden rom guncellemesi yapilabiliyordu. O da kernel degistigi icin babamin telefon icin gecersizdi. Kiesin indirdigi romu alip tekrar telefona yuklenebilir hale getirebilmek icin 1,5 gun ugrasmistim. Sonucta bu isi o zaman Turkiyede cozen ilk ve tek kisiydim. Hadi ben anliyorum. Anlamayn icin android tam bir muamma. Android i kullanamayan android sahibi kisilere hep siz nokia 5110 kullaniyorsunuz derim. Akilli cihaz sektorunde bu cihazlarin amiral gemilerinden birine sahipseniz elinizde hersey vardir. Yoksa millete bakar kalirsiniz. S3 ile yaptiklarimi samsung gorse S4 cikarmazdi herhalde