Gönderen Konu: Casper Akıllı Telefonları  (Okunma sayısı 1347 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Toyota Club Türkiye

Casper Akıllı Telefonları
« : Haziran 28, 2013, 21:10:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Casper Akıllı Telefonları
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2013, 22:37:11 »
Abi bence becerememistir yani fazla umudum yok ama bilmiyorum iste samsung bile adam akilli yapamiyor bir teli ...
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 28, 2013, 22:47:06 »
Açıkçası görünümü ve özellikleri güzel ama bu fiyat değilde biraz daha uygun olursa belki alınabilir.Malum yeni giriş yapıyor yani bir avantajı olması lazım alınması için.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Araç: Başka Marka
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2013, 23:58:26 »
casper yapmadı bu telefonu. bir markanın birebir aynısının üstüne casper damgası çaktılar. tıpkı turkcell ve vodafone'nin huawei markasının üstüne kendi isimlerini çaktıkları gibi. özellikleri iyi telefon alınabilir...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah kazadan beladan cümlemizi korusun.
    • Kişisel Bloğum
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 29, 2013, 00:06:29 »
Yazilim destegi cok fazla olmayacagi icin her zaman sikintili bir telefon olacaktir. Samsungun galaxy serilerindeki s s2 s3 s4 disindakilerde malesef nasil cok fazla yazilim destegi yoksa bu da oyle olacaktir.
Auris 1.4 D-4D Comfort Plus
Peugeot 206+ 1.4 Sportium - Satıldı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 29, 2013, 00:31:32 »
Yazilim destegi cok fazla olmayacagi icin her zaman sikintili bir telefon olacaktir. Samsungun galaxy serilerindeki s s2 s3 s4 disindakilerde malesef nasil cok fazla yazilim destegi yoksa bu da oyle olacaktir.
Sonuçta android bir telefon yani çok fazla yazılım desteğine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.Ama bu fiyatlarda satış oranı düşük olacaktır.Benzer özelliklerde 950-1000 lira civarına daha uzun süredir piyasada olan cihazlar var.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah kazadan beladan cümlemizi korusun.
    • Kişisel Bloğum
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 29, 2013, 00:43:03 »
Sonuçta android bir telefon yani çok fazla yazılım desteğine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.Ama bu fiyatlarda satış oranı düşük olacaktır.Benzer özelliklerde 950-1000 lira civarına daha uzun süredir piyasada olan cihazlar var.

Oyle demeyin. Babamda samsung ace var. Kernel degisimi yapmistik sonrasinda telefon sim rehberini gormuyor falan bir suru sikintiydi. Tirkiye romu da o zamanlar yoktu sadece kies uzerinden rom guncellemesi yapilabiliyordu. O da kernel degistigi icin babamin telefon icin gecersizdi. Kiesin indirdigi romu alip tekrar telefona yuklenebilir hale getirebilmek icin 1,5 gun ugrasmistim. Sonucta bu isi o zaman Turkiyede cozen ilk ve tek kisiydim. Hadi ben anliyorum. Anlamayn icin android tam bir muamma. Android i kullanamayan android sahibi kisilere hep siz nokia 5110 kullaniyorsunuz derim. Akilli cihaz sektorunde bu cihazlarin amiral gemilerinden birine sahipseniz elinizde hersey vardir. Yoksa millete bakar kalirsiniz. S3 ile yaptiklarimi samsung gorse S4 cikarmazdi herhalde :P
Auris 1.4 D-4D Comfort Plus
Peugeot 206+ 1.4 Sportium - Satıldı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 29, 2013, 00:44:31 »
android cihaza yazılım desteği nedir ya :D romu her türlü vardır. türkiyede yoksa xda forumda vardır...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 29, 2013, 00:48:08 »
Oyle demeyin. Babamda samsung ace var. Kernel degisimi yapmistik sonrasinda telefon sim rehberini gormuyor falan bir suru sikintiydi. Tirkiye romu da o zamanlar yoktu sadece kies uzerinden rom guncellemesi yapilabiliyordu. O da kernel degistigi icin babamin telefon icin gecersizdi. Kiesin indirdigi romu alip tekrar telefona yuklenebilir hale getirebilmek icin 1,5 gun ugrasmistim. Sonucta bu isi o zaman Turkiyede cozen ilk ve tek kisiydim. Hadi ben anliyorum. Anlamayn icin android tam bir muamma. Android i kullanamayan android sahibi kisilere hep siz nokia 5110 kullaniyorsunuz derim. Akilli cihaz sektorunde bu cihazlarin amiral gemilerinden birine sahipseniz elinizde hersey vardir. Yoksa millete bakar kalirsiniz. S3 ile yaptiklarimi samsung gorse S4 cikarmazdi herhalde :P
Lakin şöyle bir şey var,ne kadar destek olursa olsun sizin yaptıklarınızı uyguladığınızda bir anlamı kalmıyor.Yani anlamadığınız sürece kurcalamazsanız sorun olmaz.Ayrıca android sistemin ayno romunu farklı şekillerdede bulursunuz sorun olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 29, 2013, 00:56:29 »
Casper eğer bu teli topladıysa parçaların huawei olma ihtimali çok yüksek ve huawei yabana atılacak bi marka değil ülkemizde rağbet görmese bile çinde yerli marka olarak lider durumda ayrıca çok yüksek teknik özelliklere sahip modelleri var. Telefon fiyatı bence yüksek başka markalara çok rahat yönelebilir insanlar. ::)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 29, 2013, 08:53:55 »
1ay icinde o fiyata s3alinabilir cunku s4un yeni serisi cikacak piyasaya
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 29, 2013, 09:43:12 »
...Wir Leben Autos...