0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence sizin aurisle alıp veremediğiniz bişeyler var burada açılan konuda ben başka niyetler arıyorum.
Bende lansmandaki tanıtım balonu fln patladı sandım, ölen varmı diye soracaktım. Yalnız astranın satış rakamlarını baz almamak lazım, bu aracın sedanı , hb i ve coupesi var, auris sadece 5 kapı hb , golfte aynı şekilde, satış rakamlarını kıyaslamak için corolla+auris rakamlarına bakmak lazım.
yazdığınız mesajların bir çoğu benzer şekilde havadan sudan olan bir konu bile karşılaştırma haline geliyor.Tabi karşılaştırma objektif yapılır sizin yaptığınız başka bir şey oluyor ama neyse
birincisi tartışmaktan korkmayın doğru yol ancak tartışarak bulunur ikincisi bu forumda birçok insan toyotayı mal bulmuş mağribi gibi yere göğe koyamazken objektif oluyor da ben farklı bir perspektiften bakınca mı subjejtif oluyorum? biraz insaf.
Kimsenin bir şeyi yere göğe koyamadığı yok
.Rahatsız olduğum nokta şu hiç ilgisiz bir konu altında ilgisiz bir mesajla konunun yönünü bir anda değiştiriyorsunuz.Tartışmak istiyorsanız açarsınız bir konu istediğiniz şekilde tartışırız sorun değil.Ama bunu her konu altında yaparsak bunun bir anlamı olmayacağı gibi çok aşırı derecede yanlış anlaşılıyor doğal olarak
kusura bakma ama buna katılmıyorum bu forumun yarısı toyotaya karşı at gözlüğüyle bakan insanlar o tarz insanlar olduğu sürece benim gibi gördüğünü sorgulayan ve söyleyenler de olacaktır.
kusura bakma ama başlıkların çoğunluğu körler sağırlar birbirini ağırlar tipinde. haliyle araya farklı bir fikir -hele ki o fikir bu atgözlüklüleri onaylamıyorsa- haliyle insanlar rahatsız oluyor ama şunu söyleyeyim benim laflarımın altında birşey aramayın ben zaten sevmiorsam sevmiyorum diyorum iğrenç buluyorsam iğrenç,çok hoşuma gidiyorsa çok hoşuma gidiyor diyorum farketmişsindir diplomatik bir dil kullanmıyorum düşündüklerimi eğip bükmeden söylüyorum bence öküz altında buzağ başka taraflarda aranmalı
Bu tartışmaya giren arkadaşlar; hanginizde 2013 auris var?
bu arada dipnot: bayilere kotalı şekilde sattırıyorlar, araç yetişmiyormuş. (muş diyorum, ben bayi değilim, öyle bir bilgi aldım)
Al işte birisi çıkar 20 yaş altı yazmasın der,ötekide böyle sorar.SAtış rakamlarını karşılaştırırken neye göre karşılaştırıyorsunuz demek için bile auris almak gerekiyormuş arkadaşlar.Bunuda şimdi öğrenmiş olduk
sadece rakamları mı verdin yoksa şu cümle de size mi ait? "dizayn ve teknoloji harikası güven ve sorunsuzluk sembolü auris varken sıkıntı ve arıza sembolü golf ve astra alıyorlar "
Bu arada Ertana katılıyorum sizde 2013 auris olunca ne oluyor? Olaylara farklımı bakabiliyorsunuz tartışan arkadaşlar gitmiş bayide incelemiş 50km test sürüşü yapmış atıyorum sizle o testi yapan arkadaş arasında ne fark kalıyor??
ilk mesajımda yazmayı unuttum o yüzden yeni auris sahiplerinden özür dilerim niyetim onları incitmek değil sadece rakamları verip aurisin yeni satılmaya başlandığı günlerde heyecana kapılıp klavye başına oturanlara yeni modellerin ilk ay satışlarının baz alınmamaları gerektiğini hatırlatmaktı. ha diğer mesaja gelince bu forumdaki kadar opel ve vw yerden yere çarpılırsa birileri de satış rakamlarıyla cevap verir onun da anlayışla karşılanması gerekir