0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben olsam BMW 3.20 Mercedes C180 ve Audi A4 arasında kalsam Opel Insıgnia'yı seçeneklerin arasına bile koymam. Eğer C 18O bir önceki kasası yaşınız genç olduğu için biraz size ağır kaçar ama bütçenize göre yeni kasa bir C180 bulursanız kaçırmayın derin. Ama bulamazsanız 3.20 iyi bir tercih sakin kullanımda şehir içi 8 lt civarında yakar ama c180 ve 3.20 aırsanız kesinlikele virajları hız girmeyin arkadan itişli arabalar oldukları için direk göt atıcaklardır ve arabanın konturolünü kaybedik bariyerler hatta takla atma ihtimaliniz var her ne kadar ESP olan araçlar olsalarda virajlara 140-150 km/h girerseniz ESP'de bir yere kadar. Ama A4 böyle bir sorun yaşamanız daha düşük çünkü öndencekiş olduğu için yoldan çıkması daha zor. A4'ün de bir önceki kasasını 1.8 T 160 hp lik kasasıda biraz ağır kaça bilir ama yeni kasa biraz daha genç içi biraz 4 kapı coupe havası var yeni a4 lerde birde önlerde led farlar felan ama dediğim gibi her halukarda 3.20 iyidir hele bide m paketse tadından yenmez.
şahinlerde dedikleriniz oluyorda esp açık olduğu sürece mercedeste de bmw dede öyle bir sorun yok çoğu önden çekişli arabadan daha iyi contra edilebiliyor
Dimi mercedes ve bmw bu arabaları bukadar oturaklı yapıpda arkadan çekiş olduğu için süratli olupda esp dahi olsa yolu tutmaz atar falan ben düşünemiyorum.Bu araçlarda hiç tecrübem yok ama zannetmiyorumki yolu tutmasınlar.
Öncelikle yeni arabanız hayırlı olsun Allah inşallah kazasız, belasız ve cezasız kullanmayı nasip eder. Bence de aralarından en iyi tercihi yapmıssınız bide amg paket almışsınız tam süper olmuş. Yalnız sormak istediğim 1-2 soru var. Bu c180ler 1.8 motor mu 1.6 motor mu ben karıştırıyorum bir de kaç hp ? yoksa hem 1.6 sı hem de 1.8 mi var ?
Ben BMW ve Mercedes düz yolda yüksek süratlarda yolu ESP açıkken bile yolu tutmaz demedim. Sadece yüksek süratlarda ESP güvenip keskin virajlara girersen gene araba arkayı kaydıra bilir ve beklemediğin için de direksiyon hakimiyetini kaybedebilirsin. Ayriyetten hem şahid olduğumuz hemde haberlerden dinlediğimiz otobanda BMW ve Mercedes kazaları görüyoruz ki bu kazalar düz yolda viraja girerken bile değil bariyerlere girmiş yada takla atmışlar. bir girip araştırın kaza sebepleri neler bu adamlar cahil değil ya esp kapalı halde otobanda top speed yapacaklar