Gönderen Konu: Bmw 320i 2004-2007 model-mercedes c 180 -audi a4 mü?  (Okunma sayısı 8257 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Bmw 320i 2004-2007 model-mercedes c 180 -audi a4 mü?
« Yanıtla #20 : Ağustos 15, 2013, 11:44:48 »
Ben olsam BMW 3.20 Mercedes C180 ve Audi A4 arasında kalsam Opel Insıgnia'yı seçeneklerin arasına bile koymam. Eğer C 18O bir önceki kasası yaşınız genç olduğu için biraz size ağır kaçar ama bütçenize göre yeni kasa bi C180 bulursanız kaçırmayın derin. Ama bulamazsanız 3.20 iyi bir tercih sakin kullanımda şehir içi 8 lt civarında yakar ama c180 ve 3.20 aırsanız kesinlikele virajları hız girmeyin arkadan itişli arabalar oldukları için direk göt atıcaklardır ve arabanın konturolünü kaybedik bariyerler hatta takla atma ihtimaliniz var her ne kadar ESP olan araçlar olsalarda virajlara 140-150 km/h girerseniz ESP'de bi yere kadar. Ama A4 böyle bir sorun yaşamanız daha düşük çünkü öndencekiş olduğu için yoldan çıkması daha zor. A4'ün de bir önceki kasasını 1.8 T 160 hp lik kasasıda biraz ağır kaça bilir ama yeni kasa biraz daha genç içi biraz 4 kapı coupe havası var yeni a4 lerde birde önlerde led farlar felan ama dediğim gibi her halukarda 3.20 iyidir hele bide m paketse tadından yenmez.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 15, 2013, 11:44:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 15, 2013, 12:03:10 »
ben 2 hafta önce 2013  7000 km de c 180 amg aldım a5 ile arasında çok gidip geldim 1.8 tfsi lerde ciddi bir yağ yakma sorunu var hemen hemen hepsinde kiminle görüştüysem aynı şeyi söyledi mercedes i tavsiye ederim ama bir avensis kadar geniş değil birde benim gibi boyunuz azcık uzunsa arka koltuğunuzdaki azcık sıkıntı çekebilir ... 5 ileri otomatik olanları yakıt konusunda 12 litre civarı imiş bendeki 7 ileri son 1000 km deki ortalaması 10.4 litre civarı ama arabanın keyfini çıkarıyorum bu ara dahada düşebilir yakıt tüketimi.. ayrıca avensis d sınıfı c kasa ve 3 kasada d segmenti araçlar
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ağustos 15, 2013, 12:06:33 »
Ben olsam BMW 3.20 Mercedes C180 ve Audi A4 arasında kalsam Opel Insıgnia'yı seçeneklerin arasına bile koymam. Eğer C 18O bir önceki kasası yaşınız genç olduğu için biraz size ağır kaçar ama bütçenize göre yeni kasa bir C180 bulursanız kaçırmayın derin. Ama bulamazsanız 3.20 iyi bir tercih sakin kullanımda şehir içi 8 lt civarında yakar ama c180 ve 3.20 aırsanız kesinlikele virajları hız girmeyin arkadan itişli arabalar oldukları için direk göt atıcaklardır ve arabanın konturolünü kaybedik bariyerler hatta takla atma ihtimaliniz var her ne kadar ESP olan araçlar olsalarda virajlara 140-150 km/h girerseniz ESP'de bir yere kadar. Ama A4 böyle bir sorun yaşamanız daha düşük çünkü öndencekiş olduğu için yoldan çıkması daha zor. A4'ün de bir önceki kasasını 1.8 T 160 hp lik kasasıda biraz ağır kaça bilir ama yeni kasa biraz daha genç içi biraz 4 kapı coupe havası var yeni a4 lerde birde önlerde led farlar felan ama dediğim gibi her halukarda 3.20 iyidir hele bide m paketse tadından yenmez.
şahinlerde dedikleriniz oluyorda esp açık olduğu sürece mercedeste de bmw dede öyle bir sorun yok çoğu önden çekişli arabadan daha iyi contra edilebiliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 15, 2013, 14:05:21 »
Öncelikle yeni arabanız hayırlı olsun Allah inşallah kazasız, belasız ve cezasız kullanmayı nasip eder. Bence de aralarından en iyi tercihi yapmıssınız bide amg paket almışsınız tam süper olmuş. Yalnız sormak istediğim 1-2 soru var. Bu c180ler 1.8 motor mu 1.6 motor mu ben karıştırıyorum bir de kaç hp ? yoksa hem 1.6 sı hem de 1.8 mi var ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 15, 2013, 19:31:19 »
şahinlerde dedikleriniz oluyorda esp açık olduğu sürece mercedeste de bmw dede öyle bir sorun yok çoğu önden çekişli arabadan daha iyi contra edilebiliyor
Dimi mercedes ve bmw bu arabaları bukadar oturaklı yapıpda arkadan çekiş olduğu için süratli olupda esp dahi olsa yolu tutmaz atar falan ben düşünemiyorum.Bu araçlarda hiç tecrübem yok ama zannetmiyorumki yolu tutmasınlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 15, 2013, 22:18:31 »
Dimi mercedes ve bmw bu arabaları bukadar oturaklı yapıpda arkadan çekiş olduğu için süratli olupda esp dahi olsa yolu tutmaz atar falan ben düşünemiyorum.Bu araçlarda hiç tecrübem yok ama zannetmiyorumki yolu tutmasınlar.

Ben BMW ve Mercedes düz yolda yüksek süratlarda yolu ESP açıkken bile yolu tutmaz demedim. Sadece yüksek süratlarda ESP güvenip keskin virajlara girersen gene araba arkayı kaydıra bilir ve beklemediğin için de direksiyon hakimiyetini kaybedebilirsin. Ayriyetten hem şahid olduğumuz hemde haberlerden dinlediğimiz otobanda BMW ve Mercedes kazaları görüyoruz ki bu kazalar düz yolda viraja girerken bile değil bariyerlere girmiş yada takla atmışlar. Bi girip araştırın kaza sebepleri neler bu adamlar cahil değil ya esp kapalı halde otobanda top speed yapacaklar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ağustos 16, 2013, 10:17:22 »
Öncelikle yeni arabanız hayırlı olsun Allah inşallah kazasız, belasız ve cezasız kullanmayı nasip eder. Bence de aralarından en iyi tercihi yapmıssınız bide amg paket almışsınız tam süper olmuş. Yalnız sormak istediğim 1-2 soru var. Bu c180ler 1.8 motor mu 1.6 motor mu ben karıştırıyorum bir de kaç hp ? yoksa hem 1.6 sı hem de 1.8 mi var ?
teşekkür ederim iyi temennileriniz için darısı herkesin başına  c 180 ler 1.6 156 beygir cgı motor diye geçiyor benim aldığım  sanırsam c 200 ler 1.8 180 küsür beygir civarı ama ülkemizdeki vergidüzeninden ve benzin fiyatlarından  dolayı hiç bakmadım bile 1.6 motor üzerine 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ağustos 16, 2013, 10:19:35 »
Ben BMW ve Mercedes düz yolda yüksek süratlarda yolu ESP açıkken bile yolu tutmaz demedim. Sadece yüksek süratlarda ESP güvenip keskin virajlara girersen gene araba arkayı kaydıra bilir ve beklemediğin için de direksiyon hakimiyetini kaybedebilirsin. Ayriyetten hem şahid olduğumuz hemde haberlerden dinlediğimiz otobanda BMW ve Mercedes kazaları görüyoruz ki bu kazalar düz yolda viraja girerken bile değil bariyerlere girmiş yada takla atmışlar. bir girip araştırın kaza sebepleri neler bu adamlar cahil değil ya esp kapalı halde otobanda top speed yapacaklar
dediğiniz doğru araba alışkanlık gerektiyor ama tek bir hamle ile bu iş çok zevkli bir hale geliyor ... yinede tekrar söylüyorum araba çok kaymıyor tek bir hamle ile sanki farklı bir güç tarafından rayına oturuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 16, 2013, 12:57:42 »
Ben BMW ve Mercedes düz yolda yüksek süratlarda yolu ESP açıkken bile yolu tutmaz demedim. Sadece yüksek süratlarda ESP güvenip keskin virajlara girersen gene araba arkayı kaydıra bilir ve beklemediğin için de direksiyon hakimiyetini kaybedebilirsin. Ayriyetten hem şahid olduğumuz hemde haberlerden dinlediğimiz otobanda BMW ve Mercedes kazaları görüyoruz ki bu kazalar düz yolda viraja girerken bile değil bariyerlere girmiş yada takla atmışlar. bir girip araştırın kaza sebepleri neler bu adamlar cahil değil ya esp kapalı halde otobanda top speed yapacaklar
;Elbette sistemler bir yere kadar haberlerde gördüğümüz kazalar da esp nin yapacak birşeyi kalmamıştır kazalarda ondandır esp li araba her virajda her süratte tepkini gösterip yolda tutabiliri düşünmüyorum zaten.