0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bütün yorumlara açığım kafam karıştı hepsi birbirinden güzel ama beklentilerim net bunlar fazlası olsun eksiği olmasın.Virajda 2 kere kaza yapan biri olarak kesinlikle yol tutuşu.
Abdullah bey bu araclarin hepsi C sinifi. Biraz ferah bisiler bakiyorsaniz Avensis, Accord, Bmw 5serisi, Merso E serisi bakmanizi tavsiye ederim. Bence Accord iyi bir tercih olabilir. Ayrica virajlara biraz daha yavas girmenizde fayda var. Kazasiz belasiz surusler dilerim size.
Viraja olmadık hızla girdikten sonra araba ne yapsın.Yani araçta bir sorun olduğunu sanmıyorum 2 kere olduğuna göre.Yarış yapar gibi araç kulanırsanız ferrafide olsa sonuç değişmez.
Mercedes e biraz ağır kalır bana.Genç işi olacak e serisi bana ağır gelir.Accord 18 yaşlarımda binmek istediğim arabaydı duvar saati gibi göstergesi var deyip mest olurdum ama saydığım arabalardan sonra pek cezbedici gelmiyor bana.Viraj konusunda çok süratli değilim fakat süratli araba kullanıyorum aniden gelen bir viraja direnecek araç istiyorum.Ayrıca bu araçlar benim bildiğim D segment oluyor corolla vs gibiler C olmuyormu?
Süratli araba kullanıyorsanız,sonuçlarınada katlanacaksınız.Yani dediğimiz gibi hiç bir araç hızlı şekilde viraja girişlerde fiziksel kuvvetlere karşı koyamaz.Emin olun araç değiştirmemeniz sizin açınızdan daha hayırlı şuanda.O aracı alınca daha bir güven gelecek ve daha fazla hız yapacaksınız.Neticesini tahmin edersiniz.
fizikzel kuvvetlere karşı gelmesini istemiyorum yolu iyi tutmasını ve gerektiğinde zor anlarda arabayı yoluna sokmasını istiyorum.Virajlarda son limitleri kullanarak değil tabiki belirttiğim gibi gerektiği durumlarda zor anlarda yolu tutan bir araç ve yolda durmasını sağlayan sistemli bir araç.
C segmenti araclar Merso C Bmw 3 Audi A4 VW Golf Toyota Corolla Ford FocusMazda 3 Honda Civic D segmenti araclar Merso E Bmw 5 Audi A6 VW Passat Toyota Avensis Ford MondeoMazda 6Honda Accord Hiz limitlerine uyar, yolladaki isaret ve isaretcilere dikkat ederseniz en keskin virajlara yarisle bile rahatca girip cikarsiniz.
Alacaginiz aracinizi biraz modife ederseniz orjinaline gore daha iyi yol tutar. Buarada Audi A4 quatro almanizi tavisye ederim.
İşte,kendinizle çelişiyorsunuz ama şöyle diyeyim c sınıfından bu kadar performans beklemeyin.Merso e200 serisi olabilir mesela.
Kendimle neden çelişeyim arabanında sınırlarının olduğunu ve ne kadar iyi olursa olsun bir limitinin olduğunu kesinlikle iyi biliyorum. Kullandığım ve sahip olduğum araçlara göre daha yol tutuşlusunu ve yol tutan sistemli bir aracı istiyorum.
Bence sizin segmentleriniz baya yanlış. Golf, corolla, focus, mazda 3, civic, avensis, mondeo, mazda 6, accord hariç.
Bu saydiklariniz hangi segment?