0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabalarSalı günü nasip olursa balıkesir edremite araç almaya gideceğim. Ve expertiz için toyota servisinede götüreceğim. En yakın servis balıkesir altan plaza. expertiz için sanırım standart bir ücret yok her plaza farklı istiyor.(750 tl isteyeni bile okudum) balıkesride expertiz yaptıran arkadaşlar var ise bilgi verirlerse çok memnun olacağım. yada tahmini bir ücret. Aracıma bu akşam kapora vermeyi düşünüyorum o yüzden buradan sormak istedim. eğer çok yüksek bir ücret ise ne yapmama gerek onuda bilmiyorumn açıkcası malum pazar günleri plaza açık olmuyor. teşekkürler.
Bombayı patlatayım servisler artık expertiz işini yapmıyorlar.Toyota tarafından yasaklandı o iş.Dolayısıyla sağlam bir yer bulmanız gerekecek.
Güzel bombaydı.Peki aracın hangi servise kayıtlı oldugunu hangi bakımlarının hangi serviste yapıldıgını öğrenemezmiyim :/ çok saçma yani toyotaya yaptırmayacamda mercedesemi yaptıracam :@
Hangi servise kayıtlı olduğu şeklinde değilde sadece hangi bakıma nerede girdiği,nelerin değiştiğini falan öğrenebilirsiniz.Zamanında yapılan değerlendirmelerden kaynaklı sorunlar yaşandığı için kaldırıldı sanıyorum bu iş.Ama dışarıda yapan yerler var.
Selim bey öncelikle aracınız hayırlı olsun ama üzülerek söyleyeyim Ertan bey çook haklı, artık öyle bir şey yok. Yani kendi sattığı araca bile expertiz raporu vermiyor ve bakmıyorlar.Bağımsız expertiz firmaları var 6-7 test uygulayıp rapor tanzim ediyorlar. Ortalama 70-100 tl civarı rakamlar.
peki arkadaşlar ford opel renault vb servislere götürsem ki onlarda expertiz veriyor başka araçlarada sağlıklı olur mu ?
valla bende bursadan arabayı alırken ayı şeyi söylediler expertiz yapmıyoruz deyince nerde o zaman müşteri memnuniyeti diye sordum .
2012 eylül ayında ankara toyan benden 750 tl istemişti