opet onlıne den 100 tl ve üzeri yakıt alırsanız yüzde 5 ekstra yakıt veriyor, 100 tl ye 105 tl lik yakıt, hiç de fena değil.
Bugün Axess'le Shell'den 50 Tl yakıt aldım 5 Tl Chip para verdi. Toplamda 20 Tl veriyor. Son gün 7 Temmuz ancak önce kampanyaya katılım gerekiyor.
Dün işe yetişeceğim diye en yakın petrol olan Gölcükteki Petrol Ofisi Olgun Petrole uğradım. Lpgyi 2.76 TL'ye çekmişler ve bir süre daha böyle devam edeceklermiş. Yakın çevreden olanlar fırsatı kaçırmasın derim. Litrede 25 kuruş kar hatırı sayılır bir değer.
Dün işe yetişeceğim diye en yakın petrol olan Gölcükteki Petrol Ofisi Olgun Petrole uğradım. Lpgyi 2.76 TL'ye çekmişler ve bir süre daha böyle devam edeceklermiş. Yakın çevreden olanlar fırsatı kaçırmasın derim. Litrede 25 kuruş kar hatırı sayılır bir değer.
Eski yoldaki vatan bilgisayarın ilerisindeki bp ve po.dada ne zamandan beri 2.81
:S O ne bee maşallah 
Görmek istediğimiz hareketler bunlar.
Eski yoldaki vatan bilgisayarın ilerisindeki bp ve po.dada ne zamandan beri 2.81
Zaten Türkiye'nin en ucuz yakıtı Kocaeli'de oluyordu, birde üstüne indirimler...
Eskisehir tepebasinda luk oil 4.82den veriyor litresini kartini alirsaniz 4.77 normale gore 20 kurus indirim oluyor benzininden memnunum azda yakiyor basincada gidiyor.
arkadaşlar henüz axess'in kendi sayfasında yok ama mesaj geldi bana o şekilde kaydoldum. İlgilenen olabilir diye paylaşıyorum;
kampanya şöyle:
100 lira veya üstü ilk yakıt alımı sonrası alınan her 100 lira ve üstü yakıta "10 lira" chip para hediye. Toplamda 30 lira chip para sınırı var kampanyada.
Kampanyaya katılmak için 4566 ya BENZIN diyerek mesaj atmanız yeterli.
Sevgili Arkadaşlar,
Lpg de 2.70 lere sevinir olduk. Geçen sene bu zamanlar Kayseri de LPG nin litresi 2,27 idi. Ardından yanlış hatırlamıyorsam birbuçuk ayda yaklaşık 40krş zamlandı ve şu gelinen duruma bakın, yorum yok...
Saygılar.
Paraf üyesi SHELL istasyonlarında 15 Şubat-31 Mart 2016 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapılacak dördüncü 75 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamasına 25 TL ParafPara verilecektir.
Lukoil Mimarsinan'dan GS taraftar kart ile dün gece litresi 3,24 TL'den mazot aldım.
Adapazari eski terminaldeki PO da sadece mazot icin daimi ozel indirim vardir. Litresi 3.18dir.
Sakaryalilara duyurulur.
Pompada normal fiyat yaziyor yani 3.42 ama kart okutarak indirim oluyor ve 3.18 olarak pompaya yansiyor...