0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bu nedir ya bunun kaportaya yaptığını tecavüzcü Coşkun yapmadı valla Merak ettim baya.
Uygulamamız bitmiştir. Minübüsümüzü almışık gibi oldu) İşler yoğundu ancak vakit bulup uyguladım.Uygulamadan önce iyice bir araştırmıştım nasıl kullanılacağını. çok detaylı anlatımlar yapmışlar. Diğer forumlardaki bir kaç yanlış uygulamadan tırsıp firmayla iletişime geçtim. Öncelikle böyle bir firmayla birebir muhattap olabilmek beni heyecanlandırdı. Adamlar aşmış durumda, dünyadaki sayılı üreticilerden imiş ve de birçok ülkeye hammadde sağlıyorlarmış. Bunlar dışında adını telafuzda dahi zorlandığım:) işler yapıyorlar. Aşırı teknik konuşma sıktı hatta bir süre sonra). Bu arada çizik videosunun şov amaçlı olduğunu, elbette ki araca sıfır çizik demek olmadığını, sadece kılcal çizikleri önleme yeteneğinin olduğunu ısrarla belirtiler. ZR uygulaması hakkında çok detaylı bilgi verdiler, yazdıklarının aynısı zaten. Uygulamaya dikkat etmek gerekli hem aşırı basit hem de uyulmazsa kurallara zor. Bu bir wax değil, ciddi teknolojik bir ürün ve de eski alışkanlıkları bırakmak gerekiyor, iyice bir okumak gerekiyor uygulamanın nasıl yapılacağını. Kurallara uyulduktan sonra da çocuk oyuncağı, bir saatte uygulama kısmı bitti. Alta da elle pasta attım, makinaya girmedim. uygulama sonrası kaporta ipeksi bir hal aldı, dokununca kayıyor. parlaklık da guzel, hafif kapattı çizikleri.Sonuç olarak sıkıntısız işi hallettim. kafa rahat artık boyadan yana. Firmayı ziyarete de gideceğim oradan geçersem, davet ettiler çayımızı için dediler. Bizim için bireysel kullanıcıya ürün satmak önemli değil Türk milleti de bu ürünlerle tanışsın istiyoruz diyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum bu işlere el attıkları için.
Hayırlı olsun güzel iş çıkarmışsınız. Yanlız anlamadığım bir nokta var pastayı uygulamadan önce yaptınız değil mi?Bahsettikleri ürünü bende denedim Toyota Protectle aynı ürün anladığım kadarıyla. Maliyeti nedir acaba?
aurise sordumdu geçen hafta liste fiyatı 550 tl dediler boya korumayı çok şişkin geldi bana rakam sıfır araç daha temizken yaptırmak lazım diye düşnüüyorum...