0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arabada bilmem kaç metre hidrolik hortumu var diye duymuştum.. Şimdiki c5 te kullanılan alçatma kitinin atası var bu arabada
Biraz zorlukları olsa da mümkün. Ben bir kaç tane test ettim fakat pek bakımlı değildiler. Bu araç kesinlikle bir sanat eseri / hobi, daha sonra ulaşım aracı. Bence de ilgi alanınızda olsun bu araç.
Bu araçların parçasını bulmaktan daha ziyade ustasını bulmak daha zor. İstanbulda bu araçlara bakan iyi özel servisler var. Fakat tamirini yapmak zahmetli, zaman alıcı ve bu zahmetin karşılığında istenecek parada da makul seviyelerde olunca ustalarının araçlara bakmak istemediğini duyuyorum.Sanıldığının aksine hidrolik sistem parçaları, siferler, hidrolik yağı ve gazı bulmak zor değil. Kaporta aksamından parça bulmak ise zor. Yan ayna, far, stop lambaları, tampon v.s bulmak epeyce zor.Bu araç, cebinde bir miktar hobi parası olan için mükemmel. Ama her daim hizmet edecek bir otomobil olarak bakmak biraz zorlayıcı. Yıllık 3,500 tl sigaraya para vermeyip, buna para vermek gibi düşünülebilir.
406 temiz 2.0 bulsam donanımı hiç önemli değil kaçırmayacağımda çok ele ayağa düştü.
3.0 motorlu olanlari Ferrari F430 şasisini ve Porsche şanzımanıni kullanıyormuş
Turk hava yollari ucaklarindan cikan parcalari yedek parca olarak kullabiliyorlarmis
Ben ciddiyim valla. [emoji4]
F430 saseli porche sanzumanli pejo fiyuuu bi ucmamiyor
Gerçekten ciddiyim.