0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yakıt ne kadar düştü acaba?Arıza lambası yandı mı? En güzeli lpg yakıt düğmesini ne kadar güzel yere takmışlar.Boşuna dememişler neye niyet neye kısmet.arabayı yapanlar bunun olacağını bilseydiler yaparlarmıydı?Fabrikayı yakarlardı yapmazlardı.
Bunu yapanda bir Türk kanı mutlaka var
İstee buuu. Bende dusunuyorum boyle bir stil.
ilke asikmi oldun arabaya? Ozkan beyi gorunce sorarim ama yanmadi der heralde:) Evet Turk. Thailandtaki atiker bayisi ( Atiker biliyorsunuz Turk markasi) yakisir.
Başka türlü olmaz zaten , Elin çinlisi mi yapacak bunu
Bela okuyacaktım ya, vazgeçtim, allaha havale ediyorum, tüplü ve öfkeli devam etsinler, yarın öbür gün lamborghini, atiker firmasını satın alıp, sanayi tüpleri üretmeye başlar inşallah.
Thailand bilmiyorum ama Çin'de benzinin L=1.5TL Türki cumhuriyetlerde aylık bir kısmı bedava, kısacası Ağrı'dan sonra doğuya doğru > abd, ingiltereye kadar (Kuzeyimiz ve Güneyimiz dahil) benzin o kadar ucuz ki, adamlar D-4D/eurodiesel nedir bilmiyorlar.Tarif ettiğim dünyanın bu bölgelerinde LPG'nin şansı yok.Kuzey avrupa bol olduğu için, Doğu avrupa da fakirlikten talep ediyor ve son olarak malesef ülkemiz.