0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sa 2005 corolla 1.6sol sd teybin üstünden ve sağ arka tavan döşemesinden hız yapınca cızzzzzzz diye bir ses gelior onun dışında full sessiz
..beni rahatsız eden sesler sırasıyla şöyle; birkaç aydır debriyaja basarken gelen gıcııırt türü ses,bozuk yollarda oluşan ve arka plaka çerçevesindeki boşluktan kaynaklanan ses,çok hafifte olsa ara-ara ön konsoldan gelen gıcırtı.şimdilik başka hatırlamıyorum.ama genel olarak aracımdan memnunum.nazarlık olsun bunlarda artık ...
bende hiçbir ses yok
2006 avensiste özellikle kilittaşlı yollarda sol taraftan gelen garip bir ses var. Asfaltta gelmiyor ne zamanki bozuk bir yola giriyorum hemen başlıyor. Plakalıktan diye düşündüm ama değil. Arka lastiklerden şüpheleniyorum. En kısa zamanda baktırıcağım. Can sıkıcı bir durum.
şimdide sol ön çapraz hawa yastığı kapağı gevşemiş bozuk yolsa tıkır tıkır ediyor aşağı itip sıkıştırınca kesiliyor fakat yine gevşiyor...
92 Hilux 4x4 sesler: (Ama gıcık etmiyor ne hikmetse )İşin ilginci araçla 30 cm. yüksekliğinde orta refüjden karşı şeride geçerken çıt çıkmıyor hiçbiryerinden...Asfaltta gitmeyi reddediyor araç:))))))