Gönderen Konu: 2012 aurise spoiler ve cam rüzgarlığı hatay,gaziantepveya adana öneri  (Okunma sayısı 1004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • beyaz meleğimm
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
selamun aleyküm bir sorum olacak aurisime cam rüzgarlığı ve spoiler takmak istiyorum servis 850 dedi bende dışardan yaptırmaya karar verdim ama sağlam olmasını istiyorum güzel görünsün derlken rezil etmeyelim aracı. hatay,gaziantepveya adana da önereceğiniz yerler varmı saygılar...
BULUNDUĞUN ORTAMA UY AMA,GELDİĞİN YERİ UNUTMA...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '12
  • 12 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
forumu karıştırırken önem verdiğim bu mevzu ile karşılaştım, spoiler aracınızın aerodinamik yapısını etkileyecek bir eklentidir, üretici bu aksesuarı test ettikten sonra satışa sunar, aurisler için piyasa da satılan orjinal olmayan tavan spoilerlerinin fazla eğimli olduğunu gördüm, spoilerin eğiminin aracın aerodinamik karakterinden bağımsız tasarlanması yakıt tüketimini arttıracağı gibi yüksek rüzgar mükavemetinde ön akslarınızın yere normalden daha az basmasına neden olacaktır dolayısıyla sürüş güvenliğini tehlikeye atacaktır, istanbulda yaşıyorum ama adanalı olduğum için arabayı almadan ordan da fiyat almıştım, spoiler için 500 tl fiyat vermişlerdi, haklısınız pahalı denilebilir ama aksesuar konusunda orjinal olmayan veya uyumluluğu garanti edilmeyen ürünlerden uzak durun bence
Hamleler ve karşı hamleler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Çok ucuza kaçmayın , servisten de almayın..

Sitelerde mevcut alıp hatay'da bir ustaya taktırabilirsiniz.. Yada Auto tuning'lerde bulabilirsiniz.
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • beyaz meleğimm
  • 7 kere teşekkür etti
teşekkürler cevaplar için yalnız servise sordum servis artık satmıyoruz dedi benim de kafam karıştı satmamasının nedeni ne olabilir. ayrıca şunu da belirteyim servisteki adam bana bizde 800tl civarı zaten biz kimseye takmadık gördüklerinin hepsi dışardan 150 tl ye kendieri alıyo dedi benden sana tavsiye sende dışardan al dedi bana serviste çalışan satış temsilcisi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Servis uğraşmamamk içimn söylemiştir. Parça kodunu bulup servise bu parçayı istiyorum derseniz getirtmek zorunda.
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • beyaz meleğimm
  • 7 kere teşekkür etti
anladım ama pahalı ya 1metrelik parçaya 800tl çok pahalı ya. ama ben virajlarda ve hızım ilerledikçe rüzgardan etkilenmemek için taktırmak istiyorum hakimiyeti arttırmak için bir arkadaşımız 150 liralıklar daha da dengeyi bozuyor demiş aklım karışmadı değil şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
anladım ama pahalı ya 1metrelik parçaya 800tl çok pahalı ya. ama ben virajlarda ve hızım ilerledikçe rüzgardan etkilenmemek için taktırmak istiyorum hakimiyeti arttırmak için bir arkadaşımız 150 liralıklar daha da dengeyi bozuyor demiş aklım karışmadı değil şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

Forumda kullanan arkadaşlarımız çok , sen al tak kullan.. çok dandik bişey alma 50-60 liralıklardan , diğerleri sağlıklı , tabii ki montajını iyi yaptırlamlısın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • beyaz meleğimm
  • 7 kere teşekkür etti
anladım inşallah güzel bir tane bulabilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
İnşallah :) Şimdiden hayırlı olsun.