Anket

Aşağıdakilerden hangisini işaretlersiniz?

önemsiz konu
0 (0%)
Bakar geçerim
0 (0%)
Çoktan unutuldu
6 (46.2%)
İnsanlık öldü
3 (23.1%)
Çok önemli konu
4 (30.8%)
Hiç düşünmedim
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 13

Gönderen Konu: ''İnsanlık'' konusu unutuldu mu, öldü mü?  (Okunma sayısı 1257 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
''İnsanlık'' konusu unutuldu mu, öldü mü?
« : Ağustos 06, 2008, 19:08:09 »
 Arkadaşlar insanlık konusunda düşüncelerinizi bekliyorum.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Toyota Club Türkiye

''İnsanlık'' konusu unutuldu mu, öldü mü?
« : Ağustos 06, 2008, 19:08:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: ''İnsanlık'' konusu unutuldu mu, öldü mü?
« Yanıtla #1 : Ağustos 12, 2008, 11:36:14 »
     Oy veren arkadaşlara teşekkür ederim.Bakıp ta oy vermeyen arkadaşlardan rica edicem.Arkadaşlar, dünya insanlık üzerine kurulmuş.Genel seçim veya yerel seçim değilki. :) Parmağınıza boya da sürülmeyecek. :) sadece bir tıklama yetecek. :)Neticede insanlık hepimizin ortak özelliği.Lütfen oylamadan çekinmiyelim.

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2008, 18:15:04 »
çöpten sakındıkça gözüne batarmış adamın. ben mahallede top oynamayı bile yasakladım çocuklara ama gelir bi hödük başka yeri çizer gider. apartmanda şüphelendiğim biri var,adam daha önce 2005 te -0- km peugeot aldığımda selamı sabahı sebesiz yere kesti ve araba daha 1 aylıkken sağ ön çamurluğu durduk yere çizilmişti, önyargı deyin, başkasının günahını alma deyin ama bütün işaretler bunu gösteriyor. şimdi aynı şey 2009 corollamın başına gelmesin diye balkona eski web cameramı yerleştirdim (çalışmıyor:) ) caydırıcılık namına, anlarsınızya    ne hallere düştük ya. art niyetmi , servet düşmanlığımı ! cahillik denmez herhalde.   insanlık ölmüş
[img=http://img221.imageshack.us/img221/9213/tominm4.jpg][/url]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 26, 2008, 12:48:54 »
  İğneyi önce kendine batırmayanların,çuvaldızı başkasına batırdığı insanlık dışı bir olay sizin de başınıza gelmiş.Maalesef insanlığın ne kadar önemli olduğunu, sadece zararını gördüğümüz olaylarda anımsıyoruz. :(

''Mme Jeanne Roland''