0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar artık benzin fiyatları benide bıktırdı lpg ye dönüş yapacam benim araç 1995 ae101 1.6 xei bu araç tek noktadanmı yoksa çok noktadanmı enjeksiyonlu lpg yi ona göre taktırayım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
mustafa konyalı arkadas benzın sarfıyatı nedır senın aracın sehır ıcı ve sehır dısı 1lt ıle kaç km gıdıyor ? arkadaslar aracın enjeksıyonlu oldugu ıcın mıkserlıde verım alamazsın demısler .sen hangı markayı taktıracaksın ? taktrırınca marka ve malıyet bılgısı verırsen sevınırım.mutlaka daha oncede yazılmıstır ama ben yınede hatırlatayım.sıralı sıstemlerde arac benzınlecalısıyor bellı bır ısı veya devırde lpg ye gecıyor.benzın pompası enjektorlere benzın pompalamaya devam edıyor onun ıcın depoda mutlaka benzın bulundurmak gerekıyor benzın azalınca , benzın devır daım yaptıgı ıcın ısınıp benzın pompasını yakıyor.
çok fark olur randuman alamazsın çekişten düşer gazı içer gitmez. Denedim uğraştım pişan oldum ve şuan atier sıralı takılı. Benzin ile gaz arasında fark yok. Gayette ekonomik. Şuan ş.içi 185 Krş
izmir de 1.90 civarı lpg bende 97 1.3 xl var şehir dışı 105 kuruşa kadar düştü ben ce çok iyi rakam
Artık bende lpg ye geçtim sıralı sistem zavolli marka taktırdım simit tank 1,400 tl ye ilk izlenimlerim benzinle lpg arasında biraz performans kaybı olmuş ama benzini aratmıyor desem yeridir