Gönderen Konu: Yeni Auris Gösterge Işıklarının Otomatik Kısılması  (Okunma sayısı 1315 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Yeni Auris İle Yeniden...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
Arkadaşlar 2013 Auris'im var. Farları yada parkları yakınca araç içindeki tüm ışıklandırma kısılıyor. Tabi  bu gece gözümüzü ışık almasın diye yapılıyor biliyorum ancak önce ki aracımda Nissan Almera'da da aynı şey oluyordu ve ben onu manuel olarak aydınlığı yükseltebiliyordum. Auris'in de böyle gösterge ışıklarının parlaklığını far açıkken yükseltebiliyor muyum? Biraz uzun oldu :) Saygılarımla.
Denize Karşı Evimiz Olmasada
Asfaltta Sıfır Auris'imiz Var. :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Auris Gösterge Işıklarının Otomatik Kısılması
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2013, 09:58:42 »
Arkadaşlar 2013 Auris'im var. Farları yada parkları yakınca araç içindeki tüm ışıklandırma kısılıyor. Tabi  bu gece gözümüzü ışık almasın diye yapılıyor biliyorum ancak önce ki aracımda Nissan Almera'da da aynı şey oluyordu ve ben onu manuel olarak aydınlığı yükseltebiliyordum. Auris'in de böyle gösterge ışıklarının parlaklığını far açıkken yükseltebiliyor muyum? Biraz uzun oldu :) Saygılarımla.

Eski kasa optitron göstergelerde var böyle bir özellik yenilerdede vardır diye düşünüyorum. Yeni auriste iki çeşit gösterge var premiumda yapılıyor olabilir.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Auris Gösterge Işıklarının Otomatik Kısılması
« Yanıtla #2 : Mayıs 14, 2013, 09:59:09 »
Araciniz hayirli olsun, yukselte biliyorsunuz farlari acin trip tusuna basin kucuk cizgileri bulana kadar devam edin ciZgi cizelgesi gelincede basili tutun trip tusuna yukselip alcaldigini goreceksiniz. Trip tusundan kastim km'yi sifirlamak icin kullandigimiz tus.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey