Gönderen Konu: Ankara Civarı Gezilecek/Piknik Yapılacak Yerler  (Okunma sayısı 8485 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara Civarı Gezilecek/Piknik Yapılacak Yerler
« Yanıtla #20 : Temmuz 08, 2013, 09:48:47 »
Dün Bolu Gölcükteydim. Hakikaten muazzam biryer. Müthiş keyif aldık. İnsanın gözü gönlü açılıyor. Cennetten bir köşe.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 08, 2013, 09:48:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 08, 2013, 10:10:09 »
Dün Bolu Gölcükteydim. Hakikaten muazzam biryer. Müthiş keyif aldık. İnsanın gözü gönlü açılıyor. Cennetten bir köşe.

Güzel geçmesine sevindim. Kaçta gittiniz. Neler yaptınız orada. balık tuttunuz mu?

bu vesileyle birkaç fotoğraf paylaşayım.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 08, 2013, 10:35:40 »
Güzel geçmesine sevindim. Kaçta gittiniz. Neler yaptınız orada. balık tuttunuz mu?

bu vesileyle birkaç fotoğraf paylaşayım.

Sekiz buçukta çıkarız demiştik ama dokuzda yola çıkabildik. On buçukta oradaydık. Oraya vardığımızda görevliler araç parklarını organize ediyordu. Araçlar akın akın geliyordu. Çok kalabalıktı. İki aile gittik ve kahvaltımızı orada yaptık. Gölün etrafında dolaştık. Fotoğraf falan çektirdik. Arkadaşta bende de çocuklar olunca kendimize zaman ayıramadık tabi. Balık tutanlar vardı. Öyleki bir kenarda ekmeğe gelen balıklar da vardı.

Ayrıca fotoğraflardan daha güzel biryer. Abantdan üstün olduğunu söyleyebilirim. Bu kadarını beklemiyordum.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 135000
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 08, 2013, 10:56:27 »
Sekiz buçukta çıkarız demiştik ama dokuzda yola çıkabildik. On buçukta oradaydık. Oraya vardığımızda görevliler araç parklarını organize ediyordu. Araçlar akın akın geliyordu. Çok kalabalıktı. İki aile gittik ve kahvaltımızı orada yaptık. Gölün etrafında dolaştık. Fotoğraf falan çektirdik. Arkadaşta bende de çocuklar olunca kendimize zaman ayıramadık tabi. Balık tutanlar vardı. Öyleki bir kenarda ekmeğe gelen balıklar da vardı.

Ayrıca fotoğraflardan daha güzel biryer. Abantdan üstün olduğunu söyleyebilirim. Bu kadarını beklemiyordum.

güzel sakin ve serin bir yer. yaz günü sıcaktan bunalanlar için ideal bir gezi alanı.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RoadChaser
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 17000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 08, 2013, 19:05:46 »
İlla göl olsun yakın olsun derseniz Yozgat sorgun yaylası diyebilirim

Yok oran dersneiz kızılcahamam soğuksu ve gölbaşı beynam mesire alanları idealdir. Çamlıdere taraflarıda yeşilin her rengini size gösteren yerlerden.

Çay olsun derseniz kirmir çayı var istanbul yolu çeltikçi çıkışından güdül istikametine giderken balık tutulabilir

Memleketim ayaşa bağlı çanıllı barajı var çanıllı köyüne yakın. Ayaşa giderken aysantı tepesini geçince 1km sonra sağa dönüş var oardan yolu takip edip 6-7km sonra yol ayrımından sola devam edin. Çanıllı beldesine sorun onlar size yol gösterir.

'13 Auris 1.4 D-4D M/M Advanced SkyPack-Beyaz
LG G2 Black 32GB with 4.4 KitKat
Junior Detailer