0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hala sup sup yada subi diyen çıkmadı
Evlenip başına dert alacağına mercedes al daha iyi ))))))))) Yada şöyle yap önce mercedes slk 200 al sonra mercedes isminde bir yengemiz olsun ehheheheheheBenim tercihim büyük motorlu ve ağır arabalar.Toyota Avalon hayale yakın bir araç.Aracım sedan yada liftback olmalı.Vergiler olmazsa hemen camy alırdım.Bahara Allah kerim
O fazla hayal olduğundan gönülde yatıyor
Kadirciğim bangkok ta buradaki şartlardan çok daha iyisi olmalı, sende hayal dersen biz ne yapalım.
olsun sonuna kadar kovalamakta fayda var hayalleri
ACD ne oluyor ? Ahmet Can Dil mi ?
Erdi bunun arkada A4 1.6 yazıcan ama o zaman çıkar zevki
Bingo!... Napmaya calisiyorsun?
Bingo derken ?
Planım o zaten abi yada 1.8 T q alıp onu s3 motor paketi yüklemek arkada 1.6 yazacak tabi Şaka makinesi abi dışardan normal a4 1.6 yazacak görünümlü içinde 300 hp barındıran bir güç ( Yanlış anlaşılmasın benim için ilk hızlanma önemlidir gerisi beni bağlamaz ama bir yerde durunca altımdaki aracın güçlü olmasını istiyorum ki yapacamda sadece okul bitsin düzgün bir işim olsun ilk hedefim )
Bingo derken evet bildiniz demek istedim. ACD Ahmet Can Dil'in kisaltmasi. Anladik canim okadarini Kuzu postuna burunmus Kurt misali.
Opel insignia Station Wagon http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-insignia-1.6-cosmo-180-hp-sw_2011-model-105758386/detay