Gönderen Konu: Fıkralar & Karikatürler 2  (Okunma sayısı 109133 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: Fıkralar & Karikatürler
« Yanıtla #300 : Nisan 24, 2009, 14:49:25 »
Rica ederim :)

Toyotaclubtr' nin medar i iftiharı Kemal abi, avatar resmini çok beğendim...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #301 : Nisan 24, 2009, 15:07:13 »
Fotoğraf demişken fotolu bir fıkra  :D

Resmi bir daire, bizim Temelden 12 fotoğraf isterler. Temel, yanında 6 fotoğraf olduğunu söyler.

Görevli, Onları ver, arkadan 6 fotoğraf daha getir der.

Bunun üzerine Temel, biraz sonra enseden çekilmiş 6 fotoğrafı, görevliye getirir.   :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #302 : Nisan 24, 2009, 15:10:27 »
Ben Temel'e bir :alkis:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #303 : Nisan 24, 2009, 22:41:45 »
Kilotsuz Gezseydin

Yeni evli çift sabah uyanırlar ve yatakta muhabbet başlar. Kadın sorar kocasına: -Ya senin ayakların neden bu kadar büyük? -Çocukluğumda çok yalın ayak gezdim de ondan. -Peki ya, kafan neden bu kadar iri? -Çocukluğumda hiç şapka giymezdim de ondan. Kadın, bir süre düşündükten sonra: -Vah vahh! Ne olurdu çocukluğunda biraz da kilotsuz gezseydin!
-----------------------------------------------------------------------------------------

Fren Sistemi

Bir gün Temel,İtalyan ve Fransız fren testi yapıyorlarmış.İtalyan Ferrari ile duvara 1cm kala durmuş. İtalyan: Benim arabamda ABS var demiş. Fransız Audi ile duvara 1mm kala durmuş. Fransız:Benim arabamda ASR var demiş. Sonra Temel Doğan ile duvara geçirmiş.Temeli kan revan içinde arabadan çıkarmışlar. İtalyan ve Fransız:Senin arabanda hangi fren sistemi var demişler. Temel:Benim arabada ASD (Anasını Satsan Durmaz)sistemi var demiş.
------------------------------------------------------------------------------------------

Kızamık ve Doktor

Bey, telefonu açıp seslendi :
-Alo...Doktor Bey, bizim oğlan kızamık.
-Biliyorum, dedi doktor, dün sizin eve girip gerekli şeyleri söyledim, kendisini kimseyle temas ettirmeyin ve..
-Ama doktor bey, oğlan hizmetçiyi öpmüş bir kere...
-Ya bu fena işte...Öyleyse hizmetçiyi de karantinaya almalı.
-Doktor bey, bir şey daha var, sonra hizmetçiyi bende öptüm...
-O... İşler çatallaştı, hastalık herhalde size de bulaşmış olmalı.
-Ya..sonra ben karımı öptüm...ve doktor korkarak:
-Ne diyorsun be? Öyleyse ben de kızamık olacağım demek...
-----------------------------------------------------------------------------------------

Balonla Cennete Yolculuk

Johny annesiyle birlikte banyo yaparken,gögüslerini göstererek sorar;
- "Anne,bunlar nedir?"
Nasil cevaplayacagini bilmeyen annesi, "yarin kahvaltida babana sorarsin" der -unutmasini umud ederek-
Ama johny unutmaz ve ertesi gün kahvaltida babasina sorar, Babasi söyle yanitlar,
- "Onlar balon çocugum, annen öldügü zaman o balonlari sisirecegiz ve annende cennete uçacak".
Birkaç hafta sonra johny'nin babasi eve birkaç saat erken gelir.
Johhny aglayarak babasinin yanina kosar.
- "Baba kos annem ölüyor."
Babasi çocugu sakinlestirmeye çalisirken sorar,
- "Neden annenin öldügünü düsünüyorsun?"
Çocuk aglamaya devam ederken anlatir,
- "Harry Amca annemin balonlarini yalıyordu, ve annem de söyle bagiriyordu,"
- "Tanrim geliyorum"

Kadın İçin

Kayserili Pire Memet, istasyonda çok sıkışınca, gözü hiçbir şeyi görmez olup kadınlar tuvaletine doğrulmuş. Bir hemşehrisi önüne geçmiş: - Ne yapıyorsun, burası kadınlar için... Uçkurunu eline almış olan Pire Memet: - "Bu da kadınlar için!" deyip içeri dalmış.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #304 : Nisan 24, 2009, 22:55:33 »
:alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #305 : Nisan 25, 2009, 07:55:27 »
Teşekkürler Kemal abi :D  :alkis:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #306 : Nisan 25, 2009, 09:19:58 »
Kemal abi sabah-sabah çok güldüm :D hepsi süper
Bugün haftasonu diye +18 eklemişsin abi   ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #307 : Nisan 25, 2009, 10:00:34 »
DELİDANA
-Bir bayan tv muhabiri bir çiftci ile DELİDANA hastaliginin sebebini
araştırmak uzere roportaj yapıyordu.
-İyi günler bayım, biz burada DELİDANA hastaliginin sebebi hakkinda bilgi
toplamak için bulunuyoruz.
-Hastaliga neyin sebep olduğu hakkında bir fikriniz var mı?
-Çiftci bayan muhabiri süzdü ve dedi ki;
-Şimdi bak hanım kızım; biz boğayı ineği her sene bir kere salarız
-Pardon salmak' tan kastınız ?
-Nasıl deyim yani, boğa ineğe senede bi kere atlar
-Muhabir bayan (utanarak) ;
-Tamam bayim tamam, ama bu olayla DELİDANA hastaligi arasindaki iliski nedir ?
-Çiftci devam eder ;
-Hanım kızım; biz ineği sabah akşam gunde 2 kere sagariz
-Bayım ben size DELİDANA hastalığının sebebinin ne olabileceğini soruyorum,
siz bana neyi anlatıyorsunuz ?
-Şuraya varacam kızım;
-Düşünki hergun sabah akşam senin meme uclarinla oynuyorlar, ama sana yilda 1
kere atlıyorlar!
-Sen delirmez misin ?  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #308 : Nisan 25, 2009, 10:20:55 »
:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #309 : Nisan 25, 2009, 21:23:31 »
 :alkis:
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #310 : Nisan 27, 2009, 13:41:40 »
- cinsel içerikli, foruma yakışmayan belaltı yazılar In topic Dün 00:41:34

ne alaka anlamadım ama benden bu kadar.

(-) alkış vermiş biri bu şekilde ama burada fıkra paylaşıyoruz birsürü bu şekilde fıkra var delikanlı gibi kim verdiyse söyleyebilir mi? bunu yapan kişi kendisi paylaşamıyor muhtemelen yada gülmüyor yada neden anlamadım, Rahatsız olan varsa okumasın kardeşim. İsterseniz Sıfırna indirin alkışları sorun değil ben paylaşım için burdayım gıcık gıcık (-) veriliyor laf vururcasına sinirlenmem bundan dolayı. Özür dilerim herkesten sert çıkışım için ama haklı olduğumu düşünüyorum.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #311 : Nisan 27, 2009, 17:19:08 »
- cinsel içerikli, foruma yakışmayan belaltı yazılar In topic Dün 00:41:34

ne alaka anlamadım ama benden bu kadar.

(-) alkış vermiş biri bu şekilde ama burada fıkra paylaşıyoruz birsürü bu şekilde fıkra var delikanlı gibi kim verdiyse söyleyebilir mi? bunu yapan kişi kendisi paylaşamıyor muhtemelen yada gülmüyor yada neden anlamadım, Rahatsız olan varsa okumasın kardeşim. İsterseniz Sıfırna indirin alkışları sorun değil ben paylaşım için burdayım gıcık gıcık (-) veriliyor laf vururcasına sinirlenmem bundan dolayı. Özür dilerim herkesten sert çıkışım için ama haklı olduğumu düşünüyorum.
Abicim takmayın şu işi gözünüzü seveyim...Bana da vermişler bana göre komik bir eksi, gıkım çıkmıyor. Takmayın, keyfinize bakın, relax, keyif forumu burası...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #312 : Nisan 27, 2009, 17:30:01 »
Abicim takmayın şu işi gözünüzü seveyim...Bana da vermişler bana göre komik bir eksi, gıkım çıkmıyor. Takmayın, keyfinize bakın, relax, keyif forumu burası...
+1
(+)verenler teşekür (-) verenlere nedenini yazmadıkları için yorum bile yok ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #313 : Nisan 27, 2009, 21:33:11 »
ben daha önce de uyarımı yapmıştım çok bel altı oluyor diye bir bayan olarak rahatsız oluyorum diye yazmıştım bir süre çok seviyeli fıkralar kondu ondan sonra bir sürü bel altı fıkralar konmaya başladı evet 18 yaşından büyüğüm ama bayanım ben, bu kocaman sitede bu kadar üyesi olan sitede benden başka aktif bayan yok nedeni nedir sizce? araba forumu olması mı, hiç sanmıyorum !! bu kadar bel altı konuşmaların geçtiği bu kadar bel altı fıkraların paylaşıldığı bir sitede bayan niye aktif olsun? eskiden bu konuya ben de fıkra koyuyordum sonra maşallah tamamen +18 konusuna döndü, ben olması gerekeni yaptım, önce uyardım bir bayan olarak bir üye olarak rahatsız oluyorum dedim, evet dendi özür dileyen oldu ancak sonra bu olay devam etti ben de ikinci aşama olarak eksi verdim yanlış mı yaptım?? uyarı yapmadan eksi vermedim, öyle bir saygısızlık yapmam..

hatta buyrun kaynak da belirteyim rahatsızlığımı belirttiğim yeri göstereyim;
fazla belatına kaçtı arkadaşlar bu fıkralar. bi bayan olarak rahatsız oluyorum.
şimdi işin asıl kötüsü, meleğin bana söylediği şey; "ben üye olduktan sonra çok bel altı olmaya başladı forum, ben üye değilken senin hesabınla giriyorken böyle değildi, çok daha düzeyliydi" kız haklı abilerim arkadaşlarım..son birkaç gündür bir çok konuda erkek muhabbetine döndük, bel altı işini fazla abarttık aramızda bayan olduğunu unuttuk veya işin kötüsü aramızda bayan geldi diye üslubumuzu bozduk.. lütfen, biraz daha düzeyli.. sadece fıkralarda değil, diğer konularda da bel altı konuşmalardan biraz uzaklaşalım ;)
melek ve türkay...haklısınız...şahsen ben özür diliyorum sizden ve forumda ki tüm arkadaşlardan...biraz abarttık hakketen...ama şunuda söylemeliyim ki bu üslubunda melek hanımın gelmesiyle bi alakası yok
lütfen böyle düşünmeyin... :(
özer bey çok çok teşekkür ediyorum duyarlılığınız için, melek böyle birşey demeden önce ben de farkında değildim, o söyleyince dikkat ettim, biraz ucu kaçmış, hepimizin içinde küçük canavarlar varmış, birbirimizi tetiklemişiz, bu hale getirmişiz ortamı, duyarlılığınız için tekrar teşekkür ediyorum ;) :alkis:

ayrıca bekir beğenmeyen girmesin okumasın tarzı birşey yazmışsın, ben hiç girmeyim o zaman bu siteye öyle mi? zaten araba forumu olunca kadının ne işi var demi? veya heryerde böyle fıkralar var demişsin, evet her yerde var, fıkra sitelerinde vs ama ayrı bir kategoride var, +18 diye ayrı bir kategori var ve o fıkralar orda paylaşılmış, normal fıkra okumak ,isteyen o konuya girmez olur biter ama bu konu öyle değil, bu konu benim forumda aktif olduğum yazı yazdığım ender konulardan biri bu yöne kayması benim açımdan çok ciddi rahatsızlık verici...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #314 : Nisan 27, 2009, 23:07:14 »
Bu konu altında birsürü o tür fıkra var demek istedim ben, - yada + verilmiş bunun şikayetçisi değilim yapılan açıklamadan şikayetçiyim neden sadece bana karşı ? ayrıca siteye girmesin demedim, girmesin ile alakalı bir kelime bile kullanmadım sadece okumasın dedim, merak ettiğim neden bana gösteriliyor bu tepki? benim bu konu ile alakalı 15.000'den fazla karikatür, 10.000'den fazla fıkra arşivim var %65 civarında bahsettiğin bel altı ki ben bunu böyle yorumlamazdım karikatür ve fıkra var böyle bir başlık altında paylaşmak istedim yanlış yapmışım özür dilerim. Ayrıca tepki gösterilen konu yazılalı 17 gün oldu.
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #315 : Nisan 27, 2009, 23:12:05 »
bekir melek yok şu anda ben cevap vereyim sadece sana vermedi eksiyi, kemal abiye, aydın abiye ve sana verdi, üçünüz bel altı fıkra paylaşıyorsunuz diye..neden sadece sana eksi versin abi :D takip etmiyorsun sanırım forumu kemal abi konu bile açtı ya
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #316 : Nisan 27, 2009, 23:16:48 »
+18 olarak ayrı bir başlık açalım bu fikir ayrılıkları burada son bulsa iyi olur diye düşünüyorum. ne dersiniz arkadaşlar?
hem böylece orta yolu da bulmuş oluruz.... :)
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #317 : Nisan 27, 2009, 23:20:09 »
Kanka ama verilen tepki yersiz değil mi? karikatürde fıkrada böyle şeyler kaçınılmaz  ::)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #318 : Nisan 27, 2009, 23:20:51 »
bence de öyle olması çok daha mantıklı yani bundan rahatsız olan kişiler "ki bu sadece melekle de sınırlı değil, daha önce bu tarz bir içerik koymuştum ve ismini vermeyeceğim birisi uyardı rahatsız olanlar olabilir şeklinde, takdir ettim haklı buldum" girmez o konuya hiç de sıkıntı olmaz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #319 : Nisan 27, 2009, 23:22:15 »
Kanka ama verilen tepki yersiz değil mi? karikatürde fıkrada böyle şeyler kaçınılmaz  ::)
ya bekir fıkra ve +18 fıkra diye iki ayrı bölüm olur, kaçınılmaz değil sen de biliyorsun müstehçen olmayıp da çok komik olan fıkralar var hatta en az +18 olan fıkralar kadar var..