0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
- cinsel içerikli, foruma yakışmayan belaltı yazılar In topic Dün 00:41:34 ne alaka anlamadım ama benden bu kadar.(-) alkış vermiş biri bu şekilde ama burada fıkra paylaşıyoruz birsürü bu şekilde fıkra var delikanlı gibi kim verdiyse söyleyebilir mi? bunu yapan kişi kendisi paylaşamıyor muhtemelen yada gülmüyor yada neden anlamadım, Rahatsız olan varsa okumasın kardeşim. İsterseniz Sıfırna indirin alkışları sorun değil ben paylaşım için burdayım gıcık gıcık (-) veriliyor laf vururcasına sinirlenmem bundan dolayı. Özür dilerim herkesten sert çıkışım için ama haklı olduğumu düşünüyorum.
Abicim takmayın şu işi gözünüzü seveyim...Bana da vermişler bana göre komik bir eksi, gıkım çıkmıyor. Takmayın, keyfinize bakın, relax, keyif forumu burası...
fazla belatına kaçtı arkadaşlar bu fıkralar. bi bayan olarak rahatsız oluyorum.
şimdi işin asıl kötüsü, meleğin bana söylediği şey; "ben üye olduktan sonra çok bel altı olmaya başladı forum, ben üye değilken senin hesabınla giriyorken böyle değildi, çok daha düzeyliydi" kız haklı abilerim arkadaşlarım..son birkaç gündür bir çok konuda erkek muhabbetine döndük, bel altı işini fazla abarttık aramızda bayan olduğunu unuttuk veya işin kötüsü aramızda bayan geldi diye üslubumuzu bozduk.. lütfen, biraz daha düzeyli.. sadece fıkralarda değil, diğer konularda da bel altı konuşmalardan biraz uzaklaşalım
melek ve türkay...haklısınız...şahsen ben özür diliyorum sizden ve forumda ki tüm arkadaşlardan...biraz abarttık hakketen...ama şunuda söylemeliyim ki bu üslubunda melek hanımın gelmesiyle bi alakası yoklütfen böyle düşünmeyin...
özer bey çok çok teşekkür ediyorum duyarlılığınız için, melek böyle birşey demeden önce ben de farkında değildim, o söyleyince dikkat ettim, biraz ucu kaçmış, hepimizin içinde küçük canavarlar varmış, birbirimizi tetiklemişiz, bu hale getirmişiz ortamı, duyarlılığınız için tekrar teşekkür ediyorum
Kanka ama verilen tepki yersiz değil mi? karikatürde fıkrada böyle şeyler kaçınılmaz