Gönderen Konu: TOYOTASA BAKIRCILAR SERVISI ANTALYA şikayet!!!!  (Okunma sayısı 21807 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A+
TOYOTASA BAKIRCILAR SERVISI ANTALYA şikayet!!!!
« : Temmuz 30, 2008, 13:56:45 »
Öncelikle Herkese selamlar Miraç kandiliniz hayırlara vesile olsun dedikten sonra direk konuya girmek istiyorum zira dün sabah kadar ettigim hayır duaları bugün TOYOTASA Bakırcılar antalya servisi yüzünden heba olucak.. 25 TEMMUZ Hayırlı bir cuma gününde cuma Namazından sonra dedikki gidelim su altımızdaki araba şahaseri 2006 Model Yaris imizi Yine Hertürlü konforden tasarımdan nasibini almıs Dünya Devi TOYOTA nın Türkiye Devi TOYOTASA daki HILUX modelini alalım tabii buna karar vermeden önce diger markaların Track modellerini sıkıca inceleyip bize en uygun HILUX 4x2 basic modeline, TOYOTASA ANTALYA Bakırcılar servisindeki Güleryüzlü sıcak personeli karşısında ikna olduk.. Gercekten samimi söylüyorum eski arabamızın servis süreclerindede bize göstermis oldukları sıcak ve ilgili davranışlarını inkar edemeyiz bu yüzdende sizin huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum başta satış müdürü Kerem Bey olmak üzere tüm Bakırcılar servis çalışanlarına..Kusurumada bakmayın lütfen forumdaki yönetici ve üye arkadaşlar ki 99 yılından beri internetle iç içe olmama rağmen forum konusunda tamamen fransızım bu zamana kadar forumlara sadece driver ve games amaclı girdim fakat hic yazı yazmadım desem yeridir ilk defa TOYOTA nın bu güzel forum köşesine katılıyorum ve maalesef sersenişte bulunmak için bu satırları kan ter içinde ve öfke yüklü olarak yazıyorum...
25 temmuz cuma günü bakırcılara gittigimizde nese dolu huzurlu ve yeni arac alan herkes gibi cok sevinçliydik hatta o sevincle evimize gelip hemen forumda neşemizi  belirttik tanışma faslında sizlerle paylaşmak istedik .. ama inanın üzülerek söylüyorum Koskoca TOYOTA ya ve DevaSa TOYOTASA ya Ne de Servis konusunda ANTALYA ve FETHİYE bölgesinde çşitli ödüller almış  gercekten iyi hizmet veren ,sempatik güleryüzlü müşteriye değer veren BAKIRCILAR a ve Personeline  bu olanlar hiç ama hiç yakışmadı bizi madur ettiler takasla aldığımız HILUX umuze ( daha olmadı ) bugün itibariyle (30 temmuz 2008 )kavuşamadık, neymiş efendim aksesuarlar uğraştırmış çeki demiri, basamaklar ,arka kasa özel alaşım koruyucu ve plaka işlemleri..Dünyanın hiç bir yerinde peşin ödemeyle araç alana bu kadar zulum yapılmıyor diye biliyorum ama maalesef benim güzel ülkemde niyeyse bunlar oluyor ..Bu arada birlikte yaşadığım nişanlım Almanya doğumlu Amerikan vatandaşı olması münsabetiyle bu aksilikler beni Ülkem adına çok üzüyor..((( Şimdi fazla uzatmadan öncelikle şunu soruyorum TOYOTASA nın müşteri temcilikleri nerededir madur olan müşteriler forum köşlerindemi şikayetlerini bildirecektir yokmudur Koskoca TOYOTASA nın satarken gösterdikelri güleryüz sıcak teması sorun olduğundada çözecek güleryüzlü anlayışlı müşteri memnuniniyetine önem veren yöneticileri müşteri temsilcileri , elemanları ... yoksa lütfen söyleyin kafamızı vuracak sağlam taşlar bulalım yada işimizi gücümüzü bırakıp paramızla rezil olduğumuzu kendi ülkemdeki insanımı bırakıp elin ülkesindeki yöneticelerden mi medet bulalım lütfen yardımcı olucak birmerci varmı TOYOTASA da msn adresim maillerimi telefonlarımı servide kayıtlarımız olmasına rağmen bulamazsanız bana ulaşıp bir müşteri 1000 müşteri demektir müşteri memnuniyeti gibi kavramlara önem veriyorsanız bütün olan aksilikleri birebirortamda da anlatmaya hazırım..

Toyota Club Türkiye

TOYOTASA BAKIRCILAR SERVISI ANTALYA şikayet!!!!
« : Temmuz 30, 2008, 13:56:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Ynt: TOYOTASA BAKIRCILAR SERVISI ANTALYA şikayet!!!!
« Yanıtla #1 : Temmuz 30, 2008, 14:30:45 »
Erkan bey; Öncelikle foruma hoş geldiniz. Tabi ki  bizler burda güzel sohbetler içinde varız. Ancak size şunu iletmek istiyorum. Toyotasa yedek parça bölümü 15 gündür İstanbuldan gebze ye taşınıyor, aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz. Belki bundan kaynaklanmış bir durum olabilir. Size şöyle birşey söylemek istiyorum, bende bir plaza çalışanıyım. Bakırcılardaki arkadaşlarımın sizi bilerek ve isteyerek üzdüğünü sanmıyorum, emin olun bu gibi durumlarda biz sizden daha fazla üzülüyoruz. Birazcık iyi  düşünmenizi, swakin olmanızı isteyeceğim. O arkadaşlarımında sizin için çalıştıklarını bilmenizi ve sizin böyle bir durumla karşı karşıya kalmanızdan onlarda çok üzüntüyle etkilenmişlerdir. Lütfen Toyota' yı ayrı tutun, plazayı ayrı, Toyotasa yı ayrı.

Yazabileceiğiniz
musteri.hizmetleri@toyotasa.com.tr
veya 0 216 3540354
 müşteri ilşkileri vardır.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2008, 14:58:07 »
Sayın Adil Bey ; sizi forumdaki yazımı bir kez daha okumaya davet ediyorum orada belirttiğim gibi hatta bu yazıyı yazdıktan sonra belrtmeliyimki biraz daha sakin olup TOYOTa Müşteri temsilciliğindeki Umut bey le konuştuktan sonra konuyla ilgilenileceğini maduriyetimizin telafi edileceğini doğabilecek aksilikleri bazı şeylerin olağan oolabileciğini güzel bir ifadeyle anlatması zira forumdada belirttiğim gibi Bakırcılarda çalşına serviselemanlarıyla ilgili en ufak bir sorunumjuz olmadığını hatta bizzat tutumlarının ne kadar sıcak güleryüzlü olduğunu cümlelerimlede belirttim şu anda da belirtiyorum bizim onlarla ilgili bir şikayetimiz olmadı herşeygüzeldi güleryüz ilgi alaka biliyorum bizim için çalıştıklarını hatta sizde bilinki bende bizzat çalışan emekçi bir kitlenin bir ferdiyim onları dışlamak kırmak üzmek gibi bir durumum olamaz asla but peki olan aksaklıkları yada tüm bu olanları bize uzaydan gelen teknik elemanlar yada satış elemanları yapmadı arabanın satış esnasında hersey çok güzel ve hızlıoydı ama satış sonrası teslimatda bana arabayı bir an önce ulaştırması gerekenler her kimse trafik tescil çekici işlemleri v.s bürokrasi bunların ivedi şekilde müşteriye tesliminde kimler sorumluysa sitemim onlaraydı sizler teknik konuları aksaklıkları daha iyi bilen insanlarsınız bende uzaydan gelmedim ülkemdeki bazı zorlukları ,işlemlerin geç oluşunu anlıyacak mantıga ( yani mantıksızlığa )sahibim fakatt gelin bunu isterseniz bir avrupa ülkesi vatandaşına anlatmayı deneyin hiç şansınız olmazki anlasınlar anlamazlar ve bu sözlerimden sakın olaki ülkesini sevmeyen bir hain vatandaslayazcıstığınızı sanmayın zira herkes gibi herkes den çok ülkem icin gözümü kırpmadan canını verecek bir vatandasla konusuyorsunuz.. daha fazla yazamıyacagım üzgünüm açım nerde benimt açım gidiyorum dışarıya artık bir kahvaltı yapmanın sakin olmanın zamanı geldi müsadelerinizle siz yazın geldigimde emin olunki cevap verilecek ama tekrar belirtiyorum değerli müşteri temsilcisi Umutu beyin konuyla ilgilenecğinden TOYOTA nın TOYOTASA nın ve değerli çalışanlarının müşteriye ve memnuniyetine ne kadar hassa olduğununda bilinci içinde sabırla bekliyeceğim..Biz bir aileseysek maduriyetimizide aile içinde çözeceğiz umuduyla sevgiler saygılar sunuyorum hepinize ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • Araç: ---
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2008, 12:36:06 »
Ben yedek parça temininde geçikme oldu diye alğıladım özür dilerim. Pek tabii çok haklısınız, iyi düşünceleriniz için teşekkürler. Bahsettiğiniz gibi o bürokratik işler bizi çok yoruyor. Umarım Toyota nıza binince bütün üzüntüleri unutursunuz. Kazasız belasız kullanmanız dilegiyle.
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Ağustos 05, 2008, 01:15:14 »
Teşekkür ederim Adil Bey iyi dilekleriniz için :) cumartesi günü  itibariyle toyotamıza kavuştuk plakası takılmış halde nispeten memnunuz daha sakiniz yarin (05 agustos) 1000 km. bakımına gidicez hem periyodik bakım hem yarım kalmış bir iki problem için dileriz bundan sonra aksilikler olmaz TOYOTA' nın konforunu rahatlığını yaşar Tüm TOYOTA yöneticilerine,çalışanlarına  dualar ederiz.. Ayrıca TOYOTOSA Genel müdürlüğündeki Müşteri temsilcisi arkadaşlara ilgilerinden dolayı ve sorunu çözmekteki gösterdikleri duyarlı yaklaşım için TOYOTA Antalya Bakırcılar servisindeki Satış Müdürü Kerem Bey ve Ekibindeki tüm arkadaşlara şikayetlerimizi olgunlukla karşılayıp sorunlarımızı gidermeye çalıştıkları için teşekkür ederiz unutmadan yaziyim aldıgımız aracın plaka noter trafik v.s işlemleri iiçin yani servis dışında cereyan eden işlemler için bizi götürüp getiren Toyota BAKIRCILAR servisinin şöförü Sayın Sedat Abiye (ADANAlı)samimi ve sabırlı davranışları için sonsuz teşekkürler ediyoruz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Shooting Star
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #5 : Ağustos 29, 2008, 03:22:08 »
Galba O Üzücü Olay Oldugunda Ben De Orda Staj Yapıyordum :D Hemde Yedek Parça Bölümünede.Yanlız Sorun Bizden Kaynaklann Bir Problm Deildi.Toyota Sa Siz Aracı Aldıgınzda Depo Taşıma Dönemine Denk Gelmişti.Bu Yüzden Parça Temini Bir Müddet Gecikmişti.Bu Konuda Servis Çalısanları Sizi Bilgilendirmiştir Umarım.
ηєƒєѕ αℓмαк ∂єğιℓ∂ιя уαşαмαк !..
      5^ภ ๒เttเğเ אєг๔є 6 ๒คşlคг
              รђ๏๏tเภﻮ รtคг ©

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 29, 2008, 09:02:55 »
olayın tüm kahramanları burda:D hayırlı olsun aracınız.güle güle kullanın inşallah.beklediğinize değmiştir umarım ;) arabayı alınca forumdan uzaklaşmak yok paylaşıma devam.yeni aracınızla ilgili deneyim ve tecrübelerinizi bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • bn
« Yanıtla #7 : Eylül 04, 2008, 19:27:03 »
abi toyotadan şikayeti olanmı var:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #8 : Eylül 04, 2008, 22:52:55 »
Buraya yazılanları özür diliyorum geç okudum o yüzden şu an yanıtlıyayım Toyota Kullanıyorum yaklaşık 2.5 yıldır Zerre kadar şikayetimiz olmadı Toyota dan ALLAH razı olsun Teşekkürler ederiz bizim tek şikayetimiz Toyotasanın  ilgili servisindeki aksaklıklaraydı (Dünyanın hiç bir servisinde Sıfır araç 1 hafta  gibi bir zamanda teslim edilmez) sanırım burdaki arkadaşların çoğu orada çalışan arkadaşlar burada forum köşelerinde göstermiş oldukları çabayı servis dahilinde de gösterselerdi sanırım müşteriler daha fazla memnun kalır zevkle binerlerdi toyotalarına fakat sanıyorum aşırı sıcaklar ve sezonun yaz olması çoğu insanın tatilde olması servislerdeki yoğunluktan bir takım aksaklıkların olmasını şimdi makul ve mantıklı karşılıyoruz.. Zira 2.5 yıldır Antalya Bakırcılara gidiyoruz servis için sağolsun arkadaşlar gerçekten ilgi ve alakalarını esirgemediler burada söyliyebileceğim tek bir sorun var ki bu aşşağı yukarı tüm servislerde olan sorunlar piyasa ile servisler arasında korkunç boyutda fiyat farkı var .. Özetlemek ve samimi olmak gerekirse Toyota Hilux ümüze binince servisde yaşadığımız ufak tefek sorunları çoktan unuttuk Toyota kendini ispatlamış kalitesiyle gerçekten mükemmel bir araç ve özellikle yakıtı çok ekonomik, bildiğim kadarıyla kendi dalındaki araçlar içerisinde dünyanın en ekonomik yakıt sarfiyatı sağlayan aracı bu vesileyle bize aracı teslim eden Bakırcılar servisinde görevli arkadaşlara Genel Müdürlükteki TOYOTASA Müşteri temsilcisi arkadaşlara ve Japonyadan bizleri arayıp ivedi bir şekilde sorunun çözülmesinde yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürler ederiz..TOYOTA alın sizde memnun kalın :D ve son söz artık memnun kaldığımızagöre lütfen bu konuyu kapatalım  forumlarda aktif bir Toyotalı kullanıcı olarak aranızda olmak istiyorum Herkese Antalya Manavgatdan kucak dolusu selamlar yolluyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Ağustos 17, 2010, 14:14:53 »
12 ağustos 2010 a dek ben de antalya bakırcılar a hizmet politikası, müşteri memnuniyeti, güler yüzlü olması ve en önemllisi verdiği güven dolayısıyla büyük önem veriyor ve tanıdığım herkesi kendilerine yönlendiriyor idim.
ancak 2007 model corolla hb aracımın arızalanmasıyla antalya bakırcılar toyotanın gerçek yüzü ile tanıştım ve hayal kırıklığına uğradım.
aracımı aldığım günden beri itina ile kullandım ve bakımlarını da zamanında yaptırdım.
Ancak 12 ağustos günü aracım şanzıman ile ilgili bir problem yaşattı ve ben de doğal olarak güvendiğim, inandığım yerde soluğu aldım. kasko şirketimin verdiği çekici hizmeti ile götürdüğüm antalya bakırcılar toyota bana bu arızanın garanti kapsamı dışında kaldığını söyledi. uzatılmış garanti süreme rağmen bu arıza için benden 1100 tl para talep edildi.
şimdi soruyorum bu aracın satın alındığı yer sizsiniz. bugüne dek tüm bakımlarının yapıldığı yer sizsiniz. garanti süresini uzatan da sizsiniz. madem garanti kapsamı dışında kalıyor neden zamanında bana gereken açıklama yapılmadı tarafınızdan. bakımın yapılması gereken km.lerin geçirildiği açıklaması savunması yapılıyor bana.  soruyorum madem bakım km.si geçmişti neden o bakımı yapmadan önce bana "siz gereken km.de getirmediğiniz için garanti kapsamı dışında kaldınız." denilmedi????
ve sorarım size nerede satışta tüm içtenliği, sıcaklığı, güler yüzüyle yanımızda, yakınımızda olan satış temsilcileri, halkla ilişkilercileri? neden sorunumla ilgilenecek, sorunumun çözümüne yardımcı olacak muhatab???
bugün 17 ağustos ve aracım hala kendilerinde ve bu mağduriyetimle ilgili olarak hala kimse beni aramadı ve sormadı. ve ben bu antalya yaz sıcağında araçsız ve oldukça mağdurum. 
tüm aileme ve arkadaşlarıma toyota tavsiye etmiş ve hatta aldırmış bir tüketici olarak antalya bakırcılar sayesinde toyota nın ciddi bir müşteri portföyü kaybettiğini de söylemekten kendimi alamayacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
« Yanıtla #10 : Ağustos 17, 2010, 14:23:00 »
geçmiş olsun kötü bi durum:(
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #11 : Ağustos 17, 2010, 14:28:40 »
ve dahası bu problemi sanayideki bir ustaya aktardım. usta sorunun çok basit ve hatta ücretsiz bile yapılabilecek bir sorun olduğunu söyledi. ancak ben garanti kapsamından çıkartmamak için güvendiğim!?!? toyota servisine yaptırtmak istediğim için aracı bakırcılardan alıp sanayiye götürmedim. bakırcıların ise bu durum umurunda bile değil. aracım resmen güneşin altında çürümeye terk edilmiş vaziyette.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 13, 2011, 11:32:12 »
ve dahası bu problemi sanayideki bir ustaya aktardım. usta sorunun çok basit ve hatta ücretsiz bile yapılabilecek bir sorun olduğunu söyledi. ancak ben garanti kapsamından çıkartmamak için güvendiğim!?!? toyota servisine yaptırtmak istediğim için aracı bakırcılardan alıp sanayiye götürmedim. bakırcıların ise bu durum umurunda bile değil. aracım resmen güneşin altında çürümeye terk edilmiş vaziyette.

sorununuz çözüme kavuştu mu? acaba....
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)