0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
direksiyon körüğünün girdiği yerden delik delerek güç kablosu geçecek. Sonra da kapı basamaklarını sökerek altından bagaja doğru döşeyeceksiniz.Teyp için RCA'yı yolcu tarafından geçirmenizi öneririm, güç kablosundan uzak olursa parazit ve interferans azalır. Yine aynı şekilde torpidonun arkasından geriye doğru kabloları alabilirsiniz.
Sen öyle san
açıkçası ben kontağı kapattığım zaman sistemde elektrik olmasın istiyorum.
rca kablosunda kırmızı ve beyaz olmak üzere iki erkek soket var (iki ucundada) birde bu kablonun ortasında ince bir kablo var o ne işe yarıyor acaba?
Anfi güç kablosunda ise her zaman güç olması lazım malesef, fazla akım çektiği için güç sistemini komple anahtarlamak çok kolay değil çünkü.
Teyp açılınca bu kabloya 12V veriyor, böylece anfi açılmış oluyor. Teyp kapanınca bu voltaj sıfıra düşüyor ve anfi kapanıyor.
akü ve anfi arasındaki güç kablosuna anahtar koymamda sakınca olurmu?
peki teyibin remote kablosunun hangisi olduğunu nasıl anlarız?
teyp 4 çıkış ise 2 si ön/arka için 2si subwoofer içindir.4ünü birden kullanarak subwoofer ayarlarını teypten yapabilirsiniz.sadece ön/arka çıkışları (bunlar full range'dir) kullanarak da subwoofer bağlayabilirsiniz, teypteki subwoofer ayarlarını kullanmamış olursunuz, anfiden ayar yapmanız gerekir.
bass için tavsiyesi olan varmı pek anlamadığım için yanlış bişey almıyım diyorum
Jbl 1000 watt kullanıyorum elinizdeki amfinin aynısı bende de var fakat okadar watt a 1200 wattlık bir amfi yeteceğinden şüphelerim var