0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla Auristen biraz daha hafif belki ondan kaynaklı olabilir.
Kilolar ne acaba güncel Auris ve Corolla'nın(model ve donanıma göre). Corolla'da yol bilgisayarı sıfırlanmış mıydı? Arada küçük farklar lastiklerden bile oluşabilir. Hava basıncı, lastik özelliği(enerji) vs. Dediğim gibi, herkesin verdiği tüketim değerlerinin bir anlamı yok, önemli olan o verilerin hangi şartlarda elde edildiği.
Yeni kasa Auris 1.33 boş ağırlık 1.195 kg yürüyen 1.270kg.
corolla sadece 10 kg ağır auris'ten. yani iki araç eşit ağırlıkta denebilir. 10 kg farkı araçların donanımlarına göre kataloglara bakarak söylüyorum.yol bilgisayarını sıfırlayarak denedim. yaptığım ölçümlerden eminim, ölçüm yapmasam bile dediğim gibi corolla akıyordu, rahatça ivmeleniyordu. az yakacağım ben diyordu zaten daha ilk metrelerde:)
Güncellemeleri bilmiyorum ama Ecu güncellemesi ve lastik farkı geliyor aklıma bir tek.
Bunu daha önce de gündem etmiştik. Auris-Corolla aynı motor/versiyonların karşılaştırmasında Corolla'nın daha az yaktığı söyleniyor. Acaba yazılım farkı mı? sürtünme katsayısı mı? ağırlık desen aynı sayılır.. mutlaka teknik bir açıklaması olmalı.
lastikler de aynı, ECU yu bilemiyorum. eğer corollanın yazılımı daha az yakan daha verimli iken, aurise daha çok yakıt tüketmeye dönük bir yazılım kullanıldı ise... ne deyim bilemedim.
Aslında kastettiğim güncelleme ile ilgiliydi, yanlış anlaşılma olmasın, bilmiyorum güncelleme hiç çıktı mı yeni kasalarda? Ayrıca yakıt kalitesi de kontrol edilebilir. Bir de yeni araçlarda bir süre nasıl kullanıyorsan araç o şekilde tepki veriyor. Yani performanslı bir kullanım sonrası gaz pedalı daha tepkili oluyor, sakin kullanım sonrası ise araç da sakinleşiyor. Bu benim öznel görüşüm yalnız, olumlu ya da olumsuz eleştiren olabilir, tartışırız ama ben bu izlenimi edindim. Muhtemelen işletim sistemi kullanım tarzını unutmuyor bir süre. Sonuçta tüm yakıt püskürtmeleri, varsa gaz kelebeği vs. hep elektronik ve işletim sistemi ile komut alıyorlar.
söylediklerinizi birisinden daha duymuştum. yazılıma böyle bir komut girilmişse neden olmasın. konuyu dağıtmak istemem ama partikül filtresi olan (euro 5 standardına uygun araçlarda var sanırım) araçlarda, ki yeni aurisde var bu filtreden, uzun süreli çok sakin kullanımlarda bu filtre tıkanabiliyormuş. o sebeple çok sakin kullanma dedi bana servisteki ustabaşı.
3.6 değerinin sıfırladıktan sonraki 1-2 dakikalık sürede yakalayabilirsiniz, onu ben de yakalıyorum. önemli olan seyahat bitiminde kaç gösteriyor. önünüze araç çıkacak, trafik duracak, rampa çıkacak v.s. ortalama artıyor sonuçta. uzun km. li bir seyahat sonunda 4.0 ı yakaladığını iddia edenlerle kendimi kıyasladığımda onlardan fazla yaktığımı görüyorum, bu durum bana mı özel yoksa 4.0 ı yakalayanlar mı biraz üfürüyor bilmiyorum.
Mustafa Bey ben şahsen yeni aurislerin o değerlerini yakalayacağını ilk etapta düşünmüyorum. Daha sonraları motor açıldıkta km yaptıkça olabilecek şeyler. Önceki yorumumda da dediğim gibi herkesin dediğini dikkate almamak lazım. Sizin aracınızın yakıt tüketimide gayet makul düzeylerde zaten ...
eyvallah saolasın:) siz de güle güle kullanın aracınızı, 2014 gıcır:)
Arkadaşlar merhaba,Öncelikle herkese selamlar. Ben foruma yeni katıldım. Yaklaşık 2 hafta önce 2012 auris 1.4 m/m comfort plus dizel araç aldım. Aldığım gün depoyu ful yaptım, tüm ibreleri sıfırladım ve şuanda 200 km'yi geçmiş durumdayım. Ortalama yakıt tüketimi 7.0lt/100 km görünüyor. Forumdaki değerlere bakınca benimki biraz yüksek geldi sanki. Ban aracı genellikle iş ile ev arasında toplam git gel 16 km'lik bir mesafede kullanıyorum tabi hafta sonu dışarıya çıktığımızda oluyor fakat yine şehir içindeyiz. Aracı zorladığım tek yer evimizin çok dik bir yokuşu var orası mesafe olarak 300-400 m diyebiliriz. Bunun dışında gayet sakin kullanıyorum aslında ve çok trafikte var diyemem. Sizce de tüketim değerlerim yüksek değil mi? Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.Selamlar,Alper