Gönderen Konu: auris e jant ve aksesuarlar  (Okunma sayısı 1930 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
auris e jant ve aksesuarlar
« : Nisan 02, 2013, 18:08:43 »
merhaba arkadaşlar , 2010 model makyajlı kasa auris aldım elegant , araçta görüntüye yönelik biraz değişiklik yapmak istiyorum , jant , marşpiyel , ön tampon eki , krom egzoz ucu filan , ama orjinal aksesuar istiyorum , 17 inc pitlane jantları hoşuma gtti , ama 16 lıklardan ne kadar ağır olur onu bilmiyorum arabada çok fark edermi , bilginiz varsa hem ücret konusunda , hem de jant hakkında ki teknik detay konusunda bna yardımcı olursanız sevinirim .. herkese iyi forumlar
Ey Türk oğlu incitme yazıktır atanı,çek 3'ten 2' ye coştur kaputun altında yatanı ...

Toyota Club Türkiye

auris e jant ve aksesuarlar
« : Nisan 02, 2013, 18:08:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
Ynt: auris e jant ve aksesuarlar
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2013, 23:01:25 »
arkadaşlar yardımcı olmayacaksınız galiba  :(
Ey Türk oğlu incitme yazıktır atanı,çek 3'ten 2' ye coştur kaputun altında yatanı ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '14
  • 18 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2013, 09:31:54 »
öncelikle forumumuza hoş geldiniz.
aracınız hayırlı olsun

"arkadaşlar yardımcı olmayacaksınız galiba "
tarzındaki yaklaşımlar size yardımcı olmaz aksine insanlara itici gelir.

Buradaki pekçok insan kariyeri olan iş güç sahibi insanlar ve yardım konusu isteğe tabiidir unutmayalım.
siz zaten yardım konusunda net olmamışsınız sorun bundan kaynaklı da olabilir. örnek vermek gerekirse;
aracınızda yapmayı düşündüğünüz değişikliklerde bir ikilem var , Herşey orjinal olmasını istiyorum demişsiniz
jantlarınızı orjinalin dışında seçmişsiniz. Bununla beraber spor yay gerekir güvenlik için . Lastik çaplarıda değişmek zorunda kalacak.
Marşpiyel rüzgarlık egzost ucu vs kısmını toyota zaten satıyor. yanlış hatırlamıyor isem 2200 tl civarı bişeydi bosy kit. Serviste 17 jant ben hiç görmedim auris e göre. zaten sattıkları jantlara 1200 1600 arası bir rakam talep ediyorlar. Kaliteli ve güzel jantlara dışarıda daha uygun fiyatlarla sahip olunabilir.
Size tavsiyem 17 jantları kullanırken bir süre 16" jantları ve lastikleri muhafaza etmeniz. geri dönüş olabilme ihtimaline karşı.
saygılarımla
1996 1997 xli 1997 xei 1.6 gri
2007 corolla hb sol boncuk&Auris coupe d4d elegant buz bey.
2010 corolla d4d elegant manuel gri 2011 verso d4d
2014 Dizel Tekna Qashqai

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Today Tomorrow Toyota
  • Kan Grubu: A+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2013, 09:45:03 »

Ayrıca ön tampon kitlerini ister toyota'dan isterseniz  yan sanayi ürünlerinden de kullabilirsiniz.
Arka cam üzerindeki spolier (rüzgarlık) değişince aurislerde sanki arka kısım komple değişmiş havası veriyor.
R1 3 5 
╚╬╬╬      2012 Auris 1.33 Comfort.
  2 4 6