0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabamı satıp yine aynısının otomatiğini alacağım. satarken sizce kaç para yazmalıyım pazarlık fiyatıda dahil.araba 2005 corolla sol 1.6 lpg li gri 103000 de söför kapı sacı değişmiş yanındaki kapının yarısı boyanmış. başka boya değişen yok.çalışmayan aksamı yok kışlık lastikleri var.
Benim fiesta aracım vardı 17500 e aldım 6 ay kullandım 20,500 yazdım internete 19 a verdim alıcı 15-20 gün bide beni bekledi .Nasip işi ama 27-27,500 gibi rakamların üstü tamamen kısmet işi diyebilirim .Ben aralık ayında aldım aracımı 124 binde araç .Araçta herhangi bir degişen yok sadece bagaj kapagınıüzerindeki amlemin oldugu bölüm boyanmış oda serviste boyanmış.Birde sol arka çamurluk agzında ufak bir boya var onun dışında boya degişen yok aracın rengi granit gri içi bej döşeme ben 26 bine aldım .Yaza 6-7 ayda satmayı düşünüyorum muhtemelen 28.250 felan isteyecem 27.750 ye felan veririm.
ben kemal bey'in belli bir yaş altı araçları/modelleri neden küçümsediğini çözemedim. hayır siz Bentley'e falan biniyosanız ya da Miami'de yaşıyosanız bir şekilde anlayabilirim bu tavrı.ama dikkat ediyorum sadece bu konu başlığında değil birçok konuda aynı tavır sözkonusu...