0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok be kanka bide bunu çıkartmayalım başımıza
KAnka yağ işi gibi olmasın ben alıyım bozuk çıktı diyip bir de senin araca takılsın
paylaşımınız için teşekkürler fakat bazı düzeltmeler yapma gereği duydum..haberin başlığını yanlış atmışlar.. dizel motorda lpg kullanılamaz, cng kullanılır ki zaten yeni bir sistem değil yıllardır avrupada şehiriçi ve şehirlerarası taşımacılık yapan otobüslerde (hatta sanıyorum türkiyede bazı otobüslerde de) kullanılan bir sistem.. zaten mevcut olan bir durumu yeniymiş gibi gösterip reklam amaçlı haber yapmışlar fakat bence herhangi bir haber değeri taşımıyor.. binek otomobillere uygulanması ağırlık ve yer işgali açısından henüz imkansız gözüküyor, ki zaten uygulansa bile elde edilecek kar binek otomobiller için yatırıma, zahmete ve yer kaybına kesinlikle değmez.. üzgünüm ama dizel otomobil sahipleri boş yere umutlanmasınlar bence..lpg ve cng tamamen birbirinden farklı fosil yakıt kaynaklı farklı özellikte yakıtlardır..lpg - sıvılaştırılmış petrol gazıcng - sıkıştırılmış doğal gaz
Hasan kardeş dediklerine aynen katılıyorum.3 hafta önce bir ortamda ticari taksilere CNG takan biriyle az biraz sohbet etme imkanımız oldu.Dediğine göre şimdi başvursan 2 aydan önce sıra gelmez diyor.Benim anladığım CNG nin LPG den farkı depolama basıncının çok daha yüksek olması.Fakat gelişen teknolojiyle bunun da yavaş yavaş üstesinden geliyorlar.Sakarya da bildiğim kadarıyla dolum tesisi de var ve LPG ye göre de bayağı bir tasarruflu.
Şimdi takıldığım tek nokta saat 13:51de 8.1 gösteren araç nasıl olurda aynı zaman diliminde 3.5a düşer bunuda açıklayın atayizler demek geliyor içimden