0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sehir içi kmde. 40 kuruşun altına pek indiremdim ne kdr arabayı sıkıştırmasamda...4 litrelik gazla 25 km ya gidiyor ya gitmiyor öyle söyleyim....kw cinsindende bşy yazmıyor...boş o kısım yani...
128 hp, şehir içi 40 kuruş 2000 motor için çok normal
anladım..cebe brz fazla geliyor gibi,ama aldık artık seviyorum arabamı.. ben bu aracın net beygirini nerden öğrenebilirim..herkes farklı bşy söylüyorda?
2.0 motorlar düşündüğümden çok çok fazla yakıyormuş ozaman. küçük bir ilde 15lt yakıyorsa ve bu normalse düşündüğümden çokmuş 1.6 yeterli ozaman bize şimdilik
ahmet abii aracım manuel vites....gecen gün tüp beynini değiştrdim ve gaz ayarı yaptırdım..180 liraya.. motor suyuna gaz kaçırıyormuşda...üsütnde orjinal teybi var...hoparlörlerini değiştirmicem....100 tlye bir teyp almayı düşünüorm..cam filmiydi,xenondu 2 aya kdr onlarıda yaptırcam....lastik janta daha süre var.. bütce kısıtlı....şimdilik memnunum abi araçtan...yagmurlu yolda viraja sert girdiğinde arkayı fln dagıtıyor araba seninkindede oluyormu o ??..biraz tırstım da gecen gün zor toparladım..
abi haklısın 2.0'ın verdiği güç hissi farklıdır ama ben 1.6 da 9 lt civarı yakıyorum karmada, bu yönden düşününce 1.6 mantıklı ama sizin kasaların konforu yok tabi corolla'da 1.6 avensis elegant yeterli gelir heralde bana bundan sonra
abi okadar fark bile bana ayda ortalama 100 tl civarına patlıyor. birde mtv farkı var tabi. Peki başka bir soru sorayım abi; aynı modelin (örn : Avensis) 1.6 sı ve 2.0 ı arasında motor haricinde fark varmı? örneğin yalıtım veya kullanılan malzeme farkı varmı ?