0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Meşhur marin gemi telsizi telefon ahizesi şeklinde maykı var
Ufuk Bey sizden 2010 corolla sedan için silecek temin edebilir miyiz
selam 94 corolla xli enjektör lu model fren balata on arka takım fiyat alabilir mi yim
Modifiye deyince aracın hep dış görünüşü aklımıza gelirdi.Motor modifiye ilk kez görüyorum.Allah kolaylıklar ve başarı versin.
motor kapaklarına uygulanan pütürlü boyanın cinsi ne oluyor peki? hondanın meşhur doch motor kapağı gibi
plastik üzerine olurmu acaba bu işlem
Acayip telsiz meraklısıyım bi zamanlar cb kullanıyordum pek kımse kalmadı. Amatör belgesi almayı düşünüyorum. Geçen baktım geçici olarak başvuru alınmıyormuş. Ben el telsizi düşünüyorum. El altından Çin malı cihaz çok piyasada. Bunula ilgili forumda konu vardı. Her zamanki gibi konu dışına çıkacak bura benim yüzümden.
Dış görüntü işin kolay kısmı Mehmet bey, zevk ister, para ister.Motor modifiyesi ayrı bir konu zevk ister, para ister, iyi parça ister, ustalık ister... Kapak ve manifoldların kırmızı renginin boya kodu Honda kapakları ile aynı zaten, boyanın uygulanma şekli farklı ısıya, basınca, çizilmeye dayanıklı olabilmesi için elektrostatik şeklinde uygulanıyor.
Çırak lazımmı Ufuk bey Çok zevkli bir uğraşınız var
Görüldüğü gibi değil Emin bey, biz neşeli anlarda fotoğraflıyoruz
Dış görüntü işin kolay kısmı Mehmet bey, zevk ister, para ister.Motor modifiyesi ayrı bir konu zevk ister, para ister, iyi parça ister, ustalık ister...