0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende var birtane 91 model , arabanın metalidemi çürümez ? çürümüyor...karbüratörlü olması sorun değil , iyi ayar ve iyi usta ile harikalar yaratır. ki ben 20kr yakıyorum. sabah ısıtmak çok zor değil , zaten otomatik jiklesi var. işkence etmiyor insana. ben rolanti ayarını 1200 devire çıkarttım. fan, karlar açıkken bile stop etmeyecek durumda. sizede birazcık rolantiyi yükseltmeyi tavsiye ederim.
aracım 2. sahıbınden arka camurluk degısık on kaput boyalı.. gunes yanıkları var 175.000... kıtapcıkları yedek anahtarları bakım kagıtları hep duruyo.. dosemeler pırıl pırıll AMAN NAZAR DEGMESIN.. 93 GL 12.500 e aldım.. cok ıcıme sındı ınanın.. tek kafamdakı enjeksıyonlu olsaydı dusuncesı ama temız olunca aldım..Ayrıca hepınıze ayrı ayrı tesekkurler ılgınızden dolayı.. komple bakıma sokcam yagını suyunu kontrol ettım sımdılık yag temız yenı.. aldıgım adamda degısıme 5 bın km kaldı demıstı.. ve hava fıltresı gercekten cok toz almıs.. ılk fırsatta temızlıcem..
beyler biz ailecek 15 yıl renault flash kullandık. ben tıkırtı sorunlarına alışkındım. şimdi benim toyotayı sanayiye götürdüm , kaldırıp alttan baktık. hiç bişey yok heryeri sağlam duruyo. orjinal z rotlarını ben bu yıl 220 binde değiştirdim. enjeksiyonlu ile karbüratörlü arasında hiçbir fark yok. çünkü enjeksiyonlularda sıralı sistem gaz olmuyor. tek noktalı enjeksiyonu var. bu tür araçlarda lpg de patlama olabiliyor. karbüratörlü daha uyumlu diyebilirim.