0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle geçmiş olsun.Bu şekilde aracı kullanmak çok tehlikeli olabilir.Akü yeni değişti ise ve bu sorun yeni bağlandıktan sonra oluştu ise; akü bağlantılarında sorun olabilir ya da akü değişimi sırasında ecu programında sıkıntı çıkmış olabilir. Akü aracınıza uygun olmayabilir ya da akü sağlıklı olmayabilir. Ecu Resetleme ya da güncelleme umarım sorununuzu çözer.
Öncelikle teşekkür ederim... Akü de bu sorun yüzünden değişti zaten. Ecu resetleme ya da güncelleme nasıl yapılır. Özel servisler yapabilir mı? Teşekkürler
Öncelikle Geçmiş olsun diyeyim! İnşallah düzeltirler aracınızı!!!Aynı arızaları bende yaşadım 2012 model aracım 528 km'deyken bu arızaları aralıksız vermeye başladı nerdeyse arabayı servise bağışlayacaktım! Genel merkeze 10'u aşkın yazdığım mesajdan sonra arabamı geri çağırdı parça değişimi yaptılar. fakat hiç memnun değilim mahkemeye verdim adli süreç devam etmekte! 2000 yılından beri Toyota kullanıcısıyız baba oğul ve ben bu kadar kalitesiz üretilmiş bir toyota kullanmamıştım hayatımda!
Mehmet bey servisin bana vermiş olduğu Teslim raporunda parça değişimi yapıldı diye yazıyordu fakat biraz araştırma yaptıktan sonra Valfmatic sisteminin değiştiğini ve yazılım güncellemesi yapıldığını öğrendim. fakat yakıt sarfiyatı 9 L'nin altına inmiyor bir türlü! hiç memnun değilim motorunda, bakımını yeni yaptırdım Erzurum servisine ama aynı tas aynı tarak değişmiyor yol bilgisayarı da kafasına göre takılır oldu
Emsallerinden fazla tüketiyor malesef, diğer benzinlilerle mükayese ettim.. Aracın co-plot uygulamasına uygun olarak kullanıyorum yüksek devirleri kullanmam
O uygulamaya çok güvenmeyin.Bazen 2000 devirde bile üst vitese yönlendiriyor.Emsallaerinden fazla yakıyor ama kullanan aynı kişi değil değil mi? Birde aracın baskı balata ve diğer parça durumları ne alemde?
! 2000 yılından beri Toyota kullanıcısıyız baba oğul ve ben bu kadar kalitesiz üretilmiş bi toyota kullanmamıştım hayatımda!