0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkes gider mersine bizim Turkler gider tersine...
Bu fiyata sedan otomatik olması lazım yoksa zor satarlar.
Yaşlanıyorum herhalde, hiç sevmememe rağmen artık otomatik vites hoş geliyor bana, 6 vitesle uğraşmak sıkıcı.
kemal amca c 180 de reno fabrikasında üretilen yıldızlı kango gibi sadece amblemden ibaret bence dış görünüşüne lafım yok ama... esas mercedes E serisiyle başlıyor
Bahsettiğiniz aracın ambleminden başka bir artısını göremedim ben?
Otomatik şanzımanlara ya geçilecek yada geçilecektir. Yakın bir tarihte bu bir seçenek olmaktan çıkacaktır.Dikkat edilmesi gereken şey, ihtiyaca uygun hacimde motor ve ihtiyaca uygun otomatik şanzımanda karar alabilmektir.
Şunu da ekleyeyim çok acımasız olmamak lazım. Hakkını vermeliyim araç güzel olmuş. Dizel motor desen laf yok. Fiyat konusunda mantıklı olurlarsa çok satacaktır.
Honda hep güzeldi zatenama dizel konusunda çok ta deneyimli değilbebeklik sorunları mutlaka olacaktırhemen atlamamak beklemek lazım, helede bu fiyatlarla
Belki öngörülemeyen hata olabilir/olmayabilir. Fakat, bebeklik sorunları olacağını sanmam. Otomobillerde belki daha yeni başladılar ama diesel deniz ve jeneratör motorları uzun yıllardır var.
haklısın ama mercedes C180 1.6 (156 HP) 75 bingelde bu dandikleri al şimdi
Kemal Bey en ucuz c 180 99000 diye biliyorum acaba bu fiyatı nereden aldınız.
Peki dizelin otomotiğinin olmamasını nasıl yorumluyosunuz otomotik olmayan aracı büyük şehirde yaşayan sürücü alırmı artık bu yoğun trafikte?
İnsanlara zorla almayin dedirtiyorlar.
Toyota gibi dizele çakma otomatik koyup milletle davalık olacağına hiç koymamışlar, iyi de etmişler bence. Otomatik dizelde sıkıntı yaratıyor. Bu konuda uzman olan honda bunu çok iyi biliyor.