0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabakriterlerinizi okuduğum anda gözümün önüne mazda 6 geldi nedense.. bence bir bakın mazdayaşu videolar yardımcı olabilir.. Mazda 6 review - CarBuyerEuro NCAP | Mazda 6 | 2009 | Crash testayrıca youtube da "car buyer .......(noktalı yere araç modeli)" diye aratırsanız bir çok araç testini izleyebilirsiniz.. tabi ingilizce lazım..
Hasan bey hiç aklımda olmayan bir araçtı yakıt, performans, donanım fiyat gibi özellikleri göz onune alarak listeme ekleyeceğim. Mazda aynı honda ve toyota gibi sorunsuz motorlarıyla tanınan bir araç olmasına rağmen ülkemizde iyi bir pazar yeri edinebilmiş değil. haliyle aklıma gelmemesindeki etkeni oraya bağlıyorum. İlginiz ve öneriniz için çok teşekkür ediyorum.
rica ederim yazınızı okuyunca bir anda aklımda belirdi yazayım dedim aslında 80-90'larda mazdanın türkiye pazarı oldukça genişmiş ama nedense bir ara elini ayağını çekmiş ama son zamanlarda tekrar türkiyeye ağırlık vermeye başladı mazda.. yollarda sık görmeye başladım.. ayrıca naçizane bir tavsiyem daha olacak, eğer yakıt sizin için geri plandaysa ve performans arıyorsanız D segmentinde 2.0lt atmosferik benziliden şaşmayın derim.. çünkü performansın yanında konfor olarak da benzinli motor yüzünüzü güldürecektir diye düşünüyorum.. bu arada listenizde honda accord ya da vw passat neden yok merak ettim açıkçası.
Merhabalar. Listelediğiniz araçlar güzel araçlar gerçekten. Ancak Avensis ve Insignia dışındakiler hani tabiri caizse ülkemizde ikinci eli çok iyi olmayan araçlar Toyota ve Opel e göre. Bu sizin için önemli değilse farklı bir mevzu tabi. Listelediğiniz araçları okurken aklıma hemen Accord geldi nedense.
insignia biraz problemli galiba ama yeni astra olabilir onada bir göz atın.
Listenizdeki en güçlü adayların opel insignia ve toyota avensis olacağını düşünüyorum. Ancak 2010 premium avensis 45-46 bin tl bulamazsınız elegant exstra denk getirebilrisiniz oda makyajsız kasa olur. Opele gelince 45-46 ya cosmo bulmakda zor 2009 elegance temizini bulabilirsiniz. Bence yeni auris inceleyin derim 45-46 bine 0 alabilrisiniz tabi sizin d segment istemeniz aurisi köşeye atmanıza neden olabilir
Eğer 2. el pazarı önemli değilse subaru legacy yi de incelemenizi tavsiye ederim boxer motor ve simetrik dört çeker ile yol tutuşu diğer modellerle kıyaslanmayacak kadar iyi . Yakıtı simetrik dört çeker olduğundan diğerlerine göre bir miktar fazla olabilir ama dediğiniz değeri aşacağını sanmadığım gibi yaktığı yakıtın hakkını da sonuna kadar verecektir .
Adem kardeşim Avensis 1.8 otm senin ilacın bence..Biraz onlara bak istersen.
ilk terciğiniz yani opel insignia yı öneriririm ben
Tabiki önceki temennimiz istediğiniz aracı almak fakat yukarıda saydığınız araçlar içinden en düşüğü open 1,6 motoru bana o araca göre ufak gibi, fakat diğerleri ise mtv vergileri yüksek diye düşünüyorum.Ben tercihimi toyotadan şaşmayarak avensisden yana kullarınırım ama ikinci olarak da opel benim için mantıklı tercihler arasına girer.Tabiki bunlar bizim görüşümüz umarım gönlünce olur.
Opelin 1.6 turbo motoru o kasayı çok rahat kaldırıyor bahsettiğimiz araç 180 bg güce sahip bir araç .
Opelin insigniada kullandığı 1.6 atmosferik motorda vardı. Yalnız şuanda bu motor kullanılıyor mu bilmiyorum ilk piyasaya sürüldüğünde var idi
bir toyota kullanıcısı ve japon aracı hayranı olarak benim tavsiyem mazda 6'yı tercih etmenizdir. şu anda avensis aracımı büyük zevkle kullanıyorum fakat maddi durumum el verse yeni kasa mazda 6'yı tercih ederdim doğrusu.
Mazda 6 derim. Ancak Lpg ye uyumlu olmaması (öyle biliyorum) ve geçmişte yaşanan yedek parça sorunundan ötürü ülkemizde 2.eli zayıf olan bir otomobil.
adem bey kafanızı karıştırmak da istemem ama madem konu açılmış düşüncemi paylaşayım, d sınıfı olduğunu belirttiniz ama d den pek farkı olmadığı için 2006-2007 bmw 3 serisini ve 2006-2008 audi a4 düşündünüz mü. araştırabilirsiniz.
2012 yılının mart ayında bende aracımı yeniledim eski arabamı satmadım 2008 corolla 1.6 mm/t sahibiyim avensis , passat , insignia , accord arasında çok kararsız kaldım2012 yeni makyajlı kasa avensis 1.6 elegant extra aldım. arabamdan konfor kalite ve sağlamlık olarak çok çok memnunum. fakat motor olarak hiç memnun değilim performans olarak beklentilerimi hiç karşılamadı hayal kırıklığı yaşadım. passat ve insignia ile kıyaslama yaptığım zaman motor olarak çok geride kalıyo şimdi aracımı değiştirme imkanım olsa düşünmeden passat alırdım. ama yinede aklım avensiste kalırdı. passat ı düşün derim 1.6 dizel motoru çok başarılı bence