Gönderen Konu: Alarm problemi  (Okunma sayısı 2052 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Alarm problemi
« : Şubat 16, 2013, 12:03:41 »
2007 model 1.3 sol M/M yarisi 1 yıl önce almıştık. Araçta alarm var. Uzaktan kumanda ile aracı açtığımızda sıkıntı yok ancak kapıyı anahtarla açtığımızda alarm ötüyor. Zaten kumanda ile kullandığımızdan sıkıntı olmuyor. Ancak dün sabah evden çıkarken anahtarı bulamadık bu durumda yedek anahtarı (kumandasız) alıp aracı çalıştırmak istedim. Kapıyı açınca alarm ciyaklamaya başladı. Aracı çalıştırınca susar diye düşündüm ama yedek anahtarla da araç çalışmadı. Yedek anahtarla çalıştırmak için alarmın iptal edilmesi mi gerekiyor? Başka bir çözümü var mı? Teşekkürler.
Auris'11 A/T
Passat B8'15 TSI

Toyota Club Türkiye

Alarm problemi
« : Şubat 16, 2013, 12:03:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Alarm problemi
« Yanıtla #1 : Şubat 16, 2013, 12:24:36 »
2007 model 1.3 sol M/M yarisi 1 yıl önce almıştık. Araçta alarm var. Uzaktan kumanda ile aracı açtığımızda sıkıntı yok ancak kapıyı anahtarla açtığımızda alarm ötüyor. Zaten kumanda ile kullandığımızdan sıkıntı olmuyor. Ancak dün sabah evden çıkarken anahtarı bulamadık bu durumda yedek anahtarı (kumandasız) alıp aracı çalıştırmak istedim. Kapıyı açınca alarm ciyaklamaya başladı. Aracı çalıştırınca susar diye düşündüm ama yedek anahtarla da araç çalışmadı. Yedek anahtarla çalıştırmak için alarmın iptal edilmesi mi gerekiyor? Başka bir çözümü var mı? Teşekkürler.

Alarmı pasif hale getirmeden anahtarınız olsa dahi aracı çalıştıramazsınız yedek değilde alarmlı kumandalı anahtarınızla açıp yine çalıştıramazdınız.

Alarmı komple iptal etmeden başka bir çözümü yoktur bu işin.

Tavsiye etmesemde alarm swicthini bularak ötmeye başladığı zamanda iptal edebilirsiniz.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Alarm problemi