Toyotanın cevap vermediğini bilmiyordum açıkçası..Zor bir durum..Bütün olasılıkları denemesi için paylaştım..AMa işin peşini bırakmaması lazım..Ben hayatımda böyle bir şey görmedim..
Abi cevap vermiyorlar. Cevap vermedikleri gibi normalde her bakımdan veya servise herhangi bir şey için kaydınız düştü ise kayıttan yaklaşık 10 gün sonra ararlar müşteri memnuniyeti için 1 ile 5 arasında puan vermenizi isterler ben bu sorunu yaşadıktan sonra bunun için aradıklarında fırçamı atarım dedim kendi kendime ne hikmetse bunun içinde aramadılar .

Toyota müşteri memnuniyeti açısından gerçekten çok geriledi eski toyotadan eser yok umarım kimse yaşamaz ama ciddi sorun yaşayan herkes bunu öğrenecektir .
valla bende 2 hafta oldu bir kez daha mail yolu ile ulaştım servis aralarındaki fiyat farkı ile alakalı halen dönmediler bana da
Yukarıda ciddi sorun yaşayan herkes bunu öğrenecektir sözümü geri alıyorum anlaşıla artık eften püften şeyler içinde müşterilerini arayıp bilgi vermekten acizler. Umarım bir an önce düzelirler yoksa durum vahim .