Kemal bey yanlis anlama da senin minderler de kiliflardan cok daha cirkin olmus yahu 
Gel biz sana da kilif ayarliyalim
bencede kemal abi minder kullanacağıma o kılıfları alır takarım daha iyi durur
Minderleri istediğin zaman çıkarıp makinaya atabiliyorsun, sökme takma derdi yok
zaten sadece yağmurlu çamurlu havalarda kullanıyorum
koltukların doğal estetiği her zaman elimin altında
Ben şahsen koltuklar kirlenmesin diye extra hiç çaba sarfetmiyorum.... Neticede benimle yaşayacak değil ya....Arabayı alırken zaten o kadar parayı ben kirleteyim, ben eskiteyim diye veriyorum, çok canımı sıkarsa çok kirlenirse temizletirim belki, zaten sökülüp yıkanınca pırıl pırıl oluyo , ama kirlenmesin diye de çok fazla kendimi kasmam...Hal böyleyken eninde sonunda değiştireceğiniz bir araç için kılıflar almak, temizleyiciler koruyucular kullanmak bana açıkçası çok ta anlamlı gelmiyor. Elin oğlu sen arabanı sattıktan sonra, senin kıyamadığın, bazen kirlettiler diye çocuklarının, eşinin, sevdiklerinin kalbini kırdığın, hayıflandığın sinirlendiğin, o tertemiz, pırıl pırıl koltuklarına çatır çatır oturacak; bira dökecek, kül dökecek, çoluk çocuğu üzerinde tepinecek nihayetinde.... Koltuklarınız temizmiş diye satarken kimse fazla para verip madalya takmıyo. Zaman içinde sen yap ki bu dediklerimi, aileni de, sevdiklerini de üzme, beraberinde sen de üzülme en azından...Tamamen şahsi fikrimdir beni bağlar, diğer arkadaşların fikirlerine saygılıyım, ama değer verecek çok daha önemli şeyler var hayatta...
Madem koltuklar kirlenmesin diye uğraşıyoruz neden kolay temizlenebilen kılıf seçmiyoruz.Mesela Samet kılıf lar çok güzel olmuş ancak neden deri seçmedin ?
Teşekkürler. temziliği çok kolay saf alkol yada sabunlu su ile temizliğini yapıyorum. suni deri alman tabacco yada porsche derisi diye birşeyler söylediler artcarda 
Cc kolu öyle açık mı kalıyor acaba yandan bakınca?Oraya bi kapak takamıyormuyuz?
navigasyonun fiyatı 330 dolar, 88 dolarda kargosu var. toplamda 418 dolara elime ulaştı. sitede
http://www.tradesolution.hk/ bu. umarım yardımcı olur.
c.c. kolu mecburen öyle oldu. çünkü dizelde orda kapak yok mecburen bendim deldim ve taktım. ancak şuan orda benizlinin orjinal kapağının körüğü var. tam oturmasada orasını kapattı. ama resmini çekmedim henüz.
navigasyonun fiyatı 330 dolar, 88 dolarda kargosu var. toplamda 418 dolara elime ulaştı. sitede http://www.tradesolution.hk/ bu. umarım yardımcı olur.
teşekkür ederim. peki dil sorunu yaşadınız mı navi ile ilgili?
c.c. kolu mecburen öyle oldu. çünkü dizelde orda kapak yok mecburen bendim deldim ve taktım. ancak şuan orda benizlinin orjinal kapağının körüğü var. tam oturmasada orasını kapattı. ama resmini çekmedim henüz.
Açık durmasından iyidir bence.
Dostlar koltuk kumaşı konusunda CC ve navigasyon konuştuğumuzu göryürsunuz sanırım
Dostlar koltuk kumaşı konusunda CC ve navigasyon konuştuğumuzu göryürsunuz sanırım 
abi özür dilerim benim hatam

tekerrür etmez
Madem koltuklar kirlenmesin diye uğraşıyoruz neden kolay temizlenebilen kılıf seçmiyoruz.Mesela Samet kılıf lar çok güzel olmuş ancak neden deri seçmedin ?
Deri kılıf kayar düzgün durmaz dendi, deri olursa direk kaplama yaptırırım kılıfla uğraşmam..
Kılıfları özellikle kendim taktım zaten kirlendikçe kendi başıma rahat rahat çıkarıp yıkayayım diye..
bundan bana da lazım ya , ön koltuklarda güzel kılıflar var neyse de arka koltukta ince ve yumuşak bir örtü var komple kapatıyor , şık da duruyor ama arkaya 2 den fazla kişi binince kayıyo falan hoş durmuyor
bundan sonraki arabamı deri döşeme almayı planlıyorum
hıc ugrasma turtle wax al ucunda plastık fırcasıda var ılk once sık onu dosemy acaıp bırsey hemen kopurouyor ıyıce ustundekı sert plastık fırcayla fırcala 5 10 dk bekle sonra elektrık upurgesıyle kvvetlıce sıl her yerı tertemız ve hıc yıpratmıyor
Tek cözüm kılıftır herhalde. Lakin 4 kez girdi kuaföre ve degisen birsey yok
açık renk alalım diyoruz bu sefer temizlik sorunu ortaya çıkıyor , gülü seven dikenine katlanır hesabı

ama bir dahaki aracımda deri döşeme tercih edeceğim..
aynı sorun bende de var kolcukların kenarında su damlası izleri var ne yazıkki