onlar reklam için çekilmiş profesyonel fotolar
o fotolara aldanıp alma kılıfları
emin ol takıldığında ve bir kaç kez kullanıldığında çakma olduğu her yerinden akacaktır
hiç bir şey orijinalinin yerini tutamaz
hiiiç kafana takmadan keyfini çıkararak kullan güzelim koltuklarını
onlar kullanasın diye uretildi, koruyasın diye değilha, çok fazla titiz isen benim gibi yap, minder diktir

aracı alırken bayiideki içi bej renkli arabaları görünce bizimkinin de içi bej olsun dedik demez olsaydık,yağmur damlası bile leke yapıyor.4 ay öncede çocuğum oldu geçen doktara giderken koltuğa güzelce kustu süt lekeside bayağı berbat oluyor halı yıkama makinesi ile zor çıkardık.ön yolcu koltuğuna da ne oldu bilmilyorum çizk gibi bir şey var zedelenmiş sırt bölgesi oturan bir kişinin kemerindeki anahtarlık falan yırttı tam bilmiyorum ama ona da dikiş falan yapamıyorum açık renk hemen belli olacak.çok beğendim gerçekten güzel olmuş hava yastıklarına uygun şekilde dikimi yapıldıysa problem olmaz herhalde ama şimdi orjinal koltuktaki döşemeyi patladığında yırtacak üstünde bir de kılıf var işlevini tam olarak yerine getirebilir mi?2.5 yıldır biniyorum ben eskitmeyeceğim de satacağım adam mı sıfır koltuğa otursun diye bir şey yaptırmadım.araka koltuğun tamamını polar battaniye ile kapladım birkaç yerine de lastik diktirip sabitledim ön koltukları sene de bir kere halı yıkama yaparız artık.
onlar reklam için çekilmiş profesyonel fotolar
o fotolara aldanıp alma kılıfları
emin ol takıldığında ve bir kaç kez kullanıldığında çakma olduğu her yerinden akacaktır
hiç bir şey orijinalinin yerini tutamaz
hiiiç kafana takmadan keyfini çıkararak kullan güzelim koltuklarını
onlar kullanasın diye uretildi, koruyasın diye değil
ha, çok fazla titiz isen benim gibi yap, minder diktir
Kemal bey yanlis anlama da senin minderler de kiliflardan cok daha cirkin olmus yahu

Gel biz sana da kilif ayarliyalim
bencede kemal abi minder kullanacağıma o kılıfları alır takarım daha iyi durur
İstanbulda ister deri ister suni deri kaplıyorlar. ben taa balıkesirden kaltım gittim istanbula ve 2 günde 1000 tl gibi bir rakama harika suni deri oldu. Hava yastılarının olduğu yerlerde pamuk ipliği ile dikildi. yoksa kılıf falan çok kalitesiz gösteriyor bence. isteyenlere adres verebilirim. sanırım burda adres vermek çok doğru olmaz.
İstanbulda ister deri ister suni deri kaplıyorlar. ben taa balıkesirden kaltım gittim istanbula ve 2 günde 1000 tl gibi bir rakama harika suni deri oldu. Hava yastılarının olduğu yerlerde pamuk ipliği ile dikildi. yoksa kılıf falan çok kalitesiz gösteriyor bence. isteyenlere adres verebilirim. sanırım burda adres vermek çok doğru olmaz.
Verebilirsiniz sıkıntı olmaz.Sahibinden.com linki falan varsa hatta daha iyi olur.
Art Car ı araştırmanızı tavsiye ederim.
Suni deri olayini bende dusundum ama orjinalleri bi eskirmek lazim once

artcar i baya nethediyorlar
aracı alırken bayiideki içi bej renkli arabaları görünce bizimkinin de içi bej olsun dedik demez olsaydık,yağmur damlası bile leke yapıyor.4 ay öncede çocuğum oldu geçen doktara giderken koltuğa güzelce kustu süt lekeside bayağı berbat oluyor halı yıkama makinesi ile zor çıkardık.ön yolcu koltuğuna da ne oldu bilmilyorum çizk gibi bir şey var zedelenmiş sırt bölgesi oturan bir kişinin kemerindeki anahtarlık falan yırttı tam bilmiyorum ama ona da dikiş falan yapamıyorum açık renk hemen belli olacak.çok beğendim gerçekten güzel olmuş hava yastıklarına uygun şekilde dikimi yapıldıysa problem olmaz herhalde ama şimdi orjinal koltuktaki döşemeyi patladığında yırtacak üstünde bir de kılıf var işlevini tam olarak yerine getirebilir mi?2.5 yıldır biniyorum ben eskitmeyeceğim de satacağım adam mı sıfır koltuğa otursun diye bir şey yaptırmadım.araka koltuğun tamamını polar battaniye ile kapladım birkaç yerine de lastik diktirip sabitledim ön koltukları sene de bir kere halı yıkama yaparız artık.
Erol bey onler benim de sirtliklardan dolayi icime sinmedi.. Sirtlik kisminda hafif bosluk kaliyor..yaslaninca engel degil tabi ama..Arkalar gayet guzel ama, orjinal kumas olmasi ayri bir guzellik, ileride onleri soksem bile arkalari birakmayi dusunuyorum.. Orjinal doseme kullanilmasi o yuzden hosuma gitti..
Daha da ileride deri doseme de aklima yatmiyor degil aslinda.. Kir leke derdi yok, sil gitsin..
Olcay bey deri terletme/üşütme gibi durumların belirmesine sebep olabiliyor diye biliyorum. sizin için de böyle bir sıkıntı söz konusu mu acaba?
Merhabalar. ben artcarda yaptırdım ve çok memenunum. bu mevsimde özellikle üşütme yapıyor ama auris aksesuar paketinde ve artcarda ısıtma sitemleri mevcut. ama pahalı tabiki. 600 ile 900 arası değişiyor. yazın terletme yapmadı diyebilirim. klimayı sürekli kullanıyorum belkide ondan ben hissetmedim. resimleri çekip en kısa sürede paylaşmak istiyorum çünkü güzel işçilik yaptılar.
Merhabalar. ben artcarda yaptırdım ve çok memenunum. bu mevsimde özellikle üşütme yapıyor ama auris aksesuar paketinde ve artcarda ısıtma sitemleri mevcut. ama pahalı tabiki. 600 ile 900 arası değişiyor. yazın terletme yapmadı diyebilirim. klimayı sürekli kullanıyorum belkide ondan ben hissetmedim. resimleri çekip en kısa sürede paylaşmak istiyorum çünkü güzel işçilik yaptılar.
tahmin etmiştim. klimanın terletmeye etkisi olmuştur muhakkak. ancak nedense deri de ayrı bir caziplik var ve beni hep cezbediyor

fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.
tahmin etmiştim. klimanın terletmeye etkisi olmuştur muhakkak. ancak nedense deri de ayrı bir caziplik var ve beni hep cezbediyor
fotoğraflarınızı merakla bekliyorum.
Belli bolgelerde delikli deri kullanilsa bir nebze keser gibi geliyor bana ama..
Belli bolgelerde delikli deri kullanilsa bir nebze keser gibi geliyor bana ama..
denk gelmedim belki kullanan vardır ama pek çözüm olmazmış gibi geliyor.
Merhabalar. koltukların resmini çektim. birde ufak tefek yaptığım değişiklikleri çektim. umarım beğenirsiniz.
not : koltukları artcarda yaptırdım.
navigasyonu ile ön-arka kameraları honkongdan getirttim. ebaydan ve bir başka satıcıdan.
karlık , difizör ve kuyruğu bursa melisetten aldım servise boyattım.
d4d hız sabitleyiciyi ise forumdan Yüksel Bey'den aldım ve çok memenunum.
Merhabalar. koltukların resmini çektim. birde ufak tefek yaptığım değişiklikleri çektim. umarım beğenirsiniz.
not : koltukları artcarda yaptırdım.
navigasyonu ile ön-arka kameraları honkongdan getirttim. ebaydan ve bir başka satıcıdan.
karlık , difizör ve kuyruğu bursa melisetten aldım servise boyattım.
d4d hız sabitleyiciyi ise forumdan Yüksel Bey'den aldım ve çok memenunum.
Hocam valla sahane olmus, temizligi bakimi bir sıkıntı yaratıyor mu.. Firmayi bende duydum baska yerlerde..alman suni deri dedikleri mi bu..
Teşekkürler. temziliği çok kolay saf alkol yada sabunlu su ile temizliğini yapıyorum. suni deri alman tabacco yada porsche derisi diye birşeyler söylediler artcarda
Ozan bey gerçekten harikulade Allah en güzel günlerde kullanmayı nasip eylesin İnşallah. navigasyonun fiyatını paylaşmanız mümkün müdür acaba?