0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota öyle istemiş diye!!!
Toyota yetkili servisindeki pek değerli servis görevlileri bana yağ eksiltip uyarı vermesini;"Aracın bakım zamanının gösteren bir uyarı" diye anlattılar. Her ne kadar bu doğru olmayan ifadeyi kabul edemesem de ,bu insanları bir noktada anlıyorum, ekmek parası sonuçta. Asıl suç onlara yukarıdan bu şekilde müşteriyi afedersiniz "aptAl yerine koyan" ifadeleri dikte edenlerdedir.Evet diğer araçlar bakım zamanını KM ile veya YIL ile sayarken, TOYOTA göstergeyi Yağ çubuğuna bağlamış.
Sanırım bir açıklama olucaktır,ama pek yakışık almamış..Neden kaldırıldıgını pek bilmiyorum ama burası paylaşım,yardım ve dostluk için kurulmuş bir forum sitesi ise,firmaya bağlı kararlar almamalı..Sonuçta toyota firmasına karşı bir suç veya yargıya taşınabilecek konu ve yorum yok..
Sözü edilen konu buysa linki burada yağ yakma diye arattırın epey bir konu başlığı çıkıyor.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40949.0
Cemil abi Özer abi toyota ile olan mucadelesini kazanınca ve burada herkese yardımcı olması amacıyla belgeleri paylaşınca toyota rahatsız oldu . Çünkü toyota bir çok müşterisine bu sorunun normal olduğunu söylüyor . Fakat bu sorun çok ciddi bir sorun ve toyota bu sorunu çözebilmiş değil dolayısıyla herkesin arabasını geri iade alamayacağı için forum yönetimine şikayette bulunmuştu . Forum yönetimide benim bildiğim mecbur kaldığı için o konuyu kaldırdı .
toyota bu şekilde paçayı sıyıramaz, dava açacak en az 15 kişi tanıdığım var(Özellikle bu arkadaşın davayı kazanması sonucu)
Abi ben biliyordum fakat bunu toyotanın bilmesi lazım . Müşterilerini aptal yerine koyuyorlar fakat asıl aptallığı kendileri yapıyor . Bu sorun toyotaya baya pahalıya patlıcak .
Bu konu Kozmik Oda isimli bölüme taşınmıştır.Nedeni Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. 'nin bizimle irtibata geçerek konuyu "Marka Karalama" olarak değerlendirdiklerini ve bu şekilde hukuksal süreç başlatmayı düşündüklerini belirtmeleridir.Bu talepleri yönetim içinde değerlendirilecek olup, alınacak karara göre hareket edilecektir.Şahsi görüşüm konunun tüketici hakları ile ilgili hukuksal süreçleri detaylı olarak anlattığı için birçok farklı şekilde üyelere yardımcı olduğudur. Bu yüzden de düzenlenerek tekrar yayına alınması yönetim tarafından tartışılan seçeneklerden biridir.
Forumdaşların dikkatine!Bu konuda yaptığım paylaşımların ilgili firmayı rahatsız etmesi neticesinde forum yönetimine yönelik girişimleri olduğunu öğrendim.Benim yüzümden forumun geleceğinin tehlikeye girmesine razı olamam. (Kişisel olarak hakkımı savunurum ama forumu savunmam teknik olarak mümkün değil.)Bu nedenle paylaştığım bilgi ve belgelere ihtiyacı olan ve olabilecek kişilerin sayfaları bilgisayarlarına kaydetmeleri (Ctrl-S) gerekmektedir.KONU 31 OCAK 2013 GÜNÜ TARAFIMDAN VE YÖNETİMCE SİLİNECEKTİR.