0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İncelemesini izledim NTV de arabaya baya bir donanım gelmiş.Sensörler eklenmiş **yan dikizlerin altında kamera varmış, sürüş esnasında şeritleri kontrol ediyormuş,sapmalar dengesizlik söz konusuysa titreşim ve sesle sürücüyü uyarıyormuş.**hava yastığı açılmışsa araba kendisi frenliyormuş vs.
Skoda ikinci elde zayıf diye düşündüğüm için almaktan vazgeçtiğim bir araçtır. Genel olarak beğenmiştim ama DSG ve ikinci performansı fikrimin değişmesine sebep olmuştu.
vw araçlarda DSG garanti kapsamına girmiyor. Üstelik tamiri mümkün değil (kompakt) diyerekten tamamen değiştriyorlar 28000tl istenen arkadaşım var.
Yaşarken skoda kullanan ölünce doğrudan cennete gidermiş... (çünkü günahlarının cezasını zaten çekmiş olurmuş)Eski modeller için söylenmişti gerçi bu,.....Ben doğruluğunu yaşayarak gördüm....
Son çıkardığı Octavia'yla Skoda kalitesini belli ediyor. Ayni özelliklere sahip Passat'a o kadar para vermektense Octavia almak daha mantıklı geliyor bana.Skoda'nin Türkiye pazarinda az olmasinin sebebi Skoda'ya karşı bir antipati olmasi ülkemizde. Babamda 2011 Octavia 1.4 TSI Elegance vardi hatta ilk aldığında Skoda araba mi ya diye düşünüyordum. Fakat direksiyonun başına geçince kalitesi anlaşılıyor. Aracı 2sene kullandık bana misin demedi. Hele ki uzun yolda tadindan yenmez. Şimdi de '1.4 TSI DSG' modeli var fakat öğrenci olduğum için memlekete gidip de test edemedim artik tatilde inşallah Burdan Skoda'ya karşı antipatisi olanlara tavsiyem kesinlikle o koltuğa oturup araci test edin , gerçekten güvende hissettiriyor.
Passat yerine Octavia almak mantıklı yazısını görünce gerisini okumadım. Passat yerine SuperB deseniz anlayacağımda Octavia nedir. Arada sınıf farkı var zaten.