0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar herkese hayırlı cumalar öncelikle 1 haftadır izmir yagışlı gecen lerde bagajı temızlerken stepneye bakin dedım ne farkedıyım içerde 1 parmak su cıkarttım herse yı baktım 2 tane plastık var kapak ordan su almıs 2 saat temızlemek ıcın ugrastım fark etmesem bagajı curutecek poşetle sıkıştırıp tekrar koydum bugun tekrar baktım yıne almış 1 saat ugraştım bagajı curutecek daha once başına gelen varmı yoksada kontrol edın bagajinız curuyebılir 20000 bakımına gıdıcem 1 hafta sonra servıse gosterıcem bılgılerınıze arkadaşlar moralım bozuldu
bu konu hakkında özer abininde sıkıntısı vardı ama sonuç olarak ne yapıldı bilmiyorum. geçmiş olsun bence sulu halde direk servise gidin canlı canlı görsünler incelesinler.
Tam gözümün önüne getiremiyorum ama alttaki su tahliye tıpalarını kontrol edin. Oradan hareket halinde girmeyeceğini düşünseniz bile inanın çok güzel su giriyor küçücük yerden. Arkadaşımın Golf IV'üne sol arka koltuğun oraya denk gelen bir tıpa vardı ne alaka ise oradan araç su almıştı.
Auris için yazıyorum....Araç kupkuru bir mevsimden sonra garajdayken gece yağan yağmurdan sonra sabah su almış halde bulundu. Yani alttan su alması mümkün değil. Zaten alt-taban sacının altında bir de alt kapatma levhası var. Ordan su alması mümkün değil. Daha önce de yazdığım gibi o plastik tıpaları çıkartmadan içerdeki su günlerce dışarı damla çıkmıyor. Yani altta su izi hiç yok.
Yavw amma çürük çıktı bu aurisler ha
Özer bey'in de deiği gibi o tıpalardan su almaz da cıkmazda. Benim eski şahinimin bagajı su alırdı. Sağ tarafa çamurluk içine birikirdi hatta orada da tıpa vardı tahliye için çıkartmıştım geri takamamıştım sertleiştigi için kırılmıştı. O tıpa olmadıgı halde alttan su almıyordu. Bencede camdan gelme olasılıgı yüksek. Bence suyu falan boşaltmadan doğrudan servise gidin. Kaldıki benim şahinim çamurluk tarafından dogrultamsı oldugu için alıyordu bu yaşlarda ve böyle modelli araçlarda bu tarz sorunları görmek beni şaşırtıyor.
bagaj nasıl su alır ya bu kadar dandiklik olmaz. ver kurtul
yinede bu toyotaların dandik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
sat kurtul