OOhhhooohooohhh Konu halaaa kilitlenmemiş en iyisi bir giriş yapayımda kilitlensin

Efeniiiim malum güzel buluşmamızdan sonra Düzceye Ahmetlere kalmaya gittik çok ısrar etti kalın diye ben de bilirsiniz kıramam insanları

Neyse Düzcede artık tanımadığım pek az kişi olduğu için yabancılık çekmiyoruz

Gittik çay börek tatlı falan eş dost gördük

Emre Ozan abimizide. Sonrasında Hamama gidelim dedik bi hışımla gittik Valla bu kadar eğlenceli bu kadar güzel olacağını kimseler tahmin edemezdi. Gittik tabi hamama giden terler misali her tarafımızdan şıpır şıpııırr terler akıyordu, ilk olarak Havuzla açılışımızı yaptık sonrasında saunada aldık soluğu tellak abimizde verdi küsküyü verdiii küsküyüü (mentollü su) yaklaşık 12 dakika kaldıktan sonra zar zor çıkabildik bayılmadan

sırada göbek taşımız vardı bastık kaynar suyu taşa bir de uzandık üstüne eneeeeemm o arada tellak amcalar basmazmı bizim tarafı ilk olarak Tolga ile başladılar (laf aramızda bir pislik çıktı giderler tıkanıyordu nerdeyse

) sonra Amiiit pek hevesliydi sonra Mesutt sonra ben tellak amca beni sabunlarkene varlığımdan rahatsız olan Ehmeet efendi habersizce boğmak için yüzüme bastı suyu neyseki Allahın sevdiği kuluyumda yarım saat öksürüp tıksırdıktan sonra kendime geldim

ardındanda masajımızı yaptırdık Beeek de keyifliydi

Tavsiye ederim arkadaşlar hamama arada uğramak gerek.
Neyse hamamdan çıktık Ahmetlerin eve gittik, malum nevalemiz sağlamdı eve gidince Ahmet masraf olmasın diye getirdiklerinizi yiyin diyince biz de bu nası misafir perverlik desekte sözümüzü geçiremedik. Neyseki sağolsun Anneciğimiz bize sahip çıktıda karnımız bi güzel doydu

Sonra başladı muhabbet baktık muhabbet bitmeyecek büyüklerimizi rahatsız etmeyelimde köy evine gidelim dedik gittik ama hazırda 3 yatak mevcut ama kadro 4 kişiydi

(Mesut,Tolga,Ahmet,Sercan) Sonra yataklara yattık İlk yatağa mesut ikinci yatak yere serildi Ahmet ısrar etti ben yerde yatarım diye biz de üstelemedik

3. yatağada ben yattım, Sonra aradan yaklaşık yarım saat sonra wc den çıktıktan sonra Tolga geldi

Mesutta dedi birimizi seç

ve Tolganın tercihi ben oldum

Tabi öncesinde wc deyken suların akmadığını geç fark etsekte artık olanlar olmuştu

gecenin bi vakti yürekli,cesur birinin dışarıya çıkıp vanayı açması gerekiyordu o da tabikide bendim. Neyse uyumaya karar verdik fakat kahkalardan konuşmalardan kimsecikler yatamıyordu her ne kadar uykumuz ve yorgunluğumuz hat safhada olsada. Konuşulan konuları anlatmak istemiyorum o derece yani, bu arada ev çok soğuktu odanın kapısını kapaktık sağolsun Ahmedin yardımıyla biraz da olsa ısındık

Saatide 08:30 a kurduk Ahmet işe gidecek bu sebepten tabi ne saat çaldı ne bir şey ama Ahmet uyandı

Biz uyumaya devam. Sonra Ahmedin yanınan Case Cake geçtik, biraz oturduktan sonra Ahmet bize Outletten bahsetti bi güzel orda bize haşırrttı blackboard yaptılar

Ahmette kendine zorla hediye aldırttı Mesutla Tolgaya. Artık dedik gidelim yoksa durum vahim

Koyulduk yola geldik çok şükür. Tolgada tutturdu gel arabayı Meguiarsda yıkatayım diye gittik çok kalabalıktı daha sonra yıkatmak için söz verdi. (Kayıtlara geçsin pliizz)