0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Hande abla ceza gelme ihtimali var bence . Bende yarın KGS si son olarak kullanacağım kısmetse
Bacım dert etme bir şey olmaz http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/Ben HGS etiketi aldıktan sonra ODTÜ'ye girişte kullandığım sticker çalışmaz oldu, muhtemelen ilk hgs geçişim kaçak geçiş olacak. Yukarıda verdiğim adresten üye oldum (aktivasyon maili 3 gün sonra geldi ama) ve bu adres aracılığı ile HGS geçişlerimi takip etmeyi planlıyorum. Banka ile görüştüğümde HGS'den kaçak geçiş olsa bile etiketinde para olması durumunda yoksa bile 7 gün içinde etiketi alman ya da para yüklemen durumunda cezası olmuyormuş.
kartımda bakiyem vardı....
HGS= Handeyi Geberten Sistem gibi olmuş, neyse geçmiş olsun,birşey olmaz ))HGS-KGS geçişi tam bir muammaya döndü...kgs bakiyesini bile hgs ye devir ederken 1 karayolları elemanı ve 1 ptt elemanı bakiyeyi birlikde görüp onay verip aktarıyorlar...kafaların aynı anda bakiyeyi görüp aynı anda hımmm yapıp aşağı ve yukarı sallanması şartı var,yoksa kart sahibi problem olduğunu sanar ))9
Verdiğim adreste kaçak geçiş sorgulama linki var oradan da bakabilirsin ama müşteri kaydı yaptırıp düzenli takip imkanın da var. Bence sorun olmayacak ama takip etmekte fayda var.
Ammaaan nolcak yaaa.
Düzce dönüşünde ogsyi okumadı gişe, çıkışta 6.40 yerine 15 lira kesti. Sistem ogsyide vurdu heralde.