Gönderen Konu: Kontak anahtari  (Okunma sayısı 1214 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Kontak anahtari
« : Ocak 13, 2013, 10:30:54 »
Lock yazisinin oldugu bolum dustu kapiyi kilitlemekte zorlaniyorum anahtarin disindaki tuslu plastigi nasil temin edebilirim yada tamir ettirebilirim.
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Toyota Club Türkiye

Kontak anahtari
« : Ocak 13, 2013, 10:30:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: Kontak anahtari
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2013, 13:07:20 »
Lock yazisinin oldugu bolum dustu kapiyi kilitlemekte zorlaniyorum anahtarin disindaki tuslu plastigi nasil temin edebilirim yada tamir ettirebilirim.
Tek yolu çıkmacılara bakmak bir bir ara sahibindende satılıyordu.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-toyota-kumanda-buton-59670983/detay   Bu işte hatta bence bir iletişime geçin vardır ellerinde sanırım.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2013, 10:30:33 »
Tek yolu çıkmacılara bakmak bir bir ara sahibindende satılıyordu.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-toyota-kumanda-buton-59670983/detay   Bu işte hatta bence bir iletişime geçin vardır ellerinde sanırım.

Ben almıştım buradan iki adet.Gayet başarılı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2014 1.4 S/D4D Advance
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2013, 14:11:28 »
Yardimci olmaya calisan arkadaslara tesekkurler sorunu hallettim antalyada ayni sekilde sorunu olan arkadaslar muratpasa mah. Volkan anahtar sorununuzu cozer benim tuslari degistirdiler.
Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. .
''Mehmet Akif ERSOY''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2013, 15:44:41 »
iyi günler. Benim de kumanda tuşu parçalanmış ve düşmüştü. Ben de bir TV tamircisinden eski kumandalardan çıkan tuş takımı aldım. kumandaya uyacak büyüklükte olanı kesip biçip uydurdum. Tuş büyük olursa sorun yok zaten fazlalığını alıp takabilirsiniz. en alt kısımda da kumanda yuvasından düşmemesi için tırnak vazifesi görecek kadar parça bırakın. Benim kumanda tek vida ile açılıyordu, açmakta sorun yaşamazsanız maket bıçağı ve dediğim tuş takımı ile halledersiniz bence.