0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ramiz kardeşim öncelikle güzel olmuş.bir kaç sorum olacak arıza ışığı yandımı ? yolda dağılımı nasıl ?
güzel olmasına güzelde, resimdeki farka bakıldığında da çok belli oluyor gözü çok alacak gibi
Fiyatlara bakarmısınız yalnız.
Şaşırıyorsunuz da, gayet normal yani. Peynir ekmek gibi xenon satılıyor artık her yerde, eskiden bulmak da, almak da, takmak da kolay değildi.
got some new project ones.... 30000K (ultra violet purple) 450$ şeklinde bi yazı gördüm corolla ile ilgili bi form sitesinde bu fiyat usa içindi sanırım we nasıl bi sonuç werir merak ediorum ayrıca güzel türkiyemize gelirmi yada warmıdır??
ben bi arkadaşımın arabasına bağladım.aydınlatmadan çok biraz show vari diyelim...gece hertaraf pembe.aydınlatmayı beğenmedim ama far a bakıncam bi gariplik olduğu belli oluyodu...insanın bakası geliyodu...ama sonra onu satıp gidip 6000 k aldık onu taktım..ufuk merceğe gelince hella d2s kullanabilirsin ucuzyollu bulursan.hem bi-xenon hemde diğerlerine göre çok çok üstün..x6 daki mercek .başka modellerindede vardı.ama aklıma gelmedi ismi.
Ramiz 2006 dan bu yana anca taktırmıştır herhalde..Resime bakarkende üstündeki tarihede baksaydınız keşke
bi xenon far takımı alsam kendim takabilir miyim? montaj dahil fiyatlar da yazmışınız fiyatlar fena değil ama ben kendim takmak istiyorum.