Gönderen Konu: şanzıman kulağı meselesi...  (Okunma sayısı 4181 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
şanzıman kulağı meselesi...
« : Temmuz 07, 2008, 21:20:01 »
arkadaslar selamlar.2005 corolla 1.6 hb. sol. kullanıyorum.daha öncede efsane 114hp.xei kullanıyordum.2005 model ve 33000km de olmasına ragmen şanzıman kulagı her kalkıs yapmada vurma yapıyor.eger arabada 3-4 kişi varsa bu seferde koparcasına vurma sesi geliyor.arabam halen garantili olmasına ragmen yetkili servis bu sesi duydugu halde,sesin normal oldugunu ve bu model aracların hepsınde aynı sesin oldugunu iddia ediyorlar.genel müdürlüklerine yazı yazdım onlardanda aynı cevap geldi.iş mahkemeye kadar uzamadan önce sizlerede sormak istedim.bu sesi hisseden duyan varsa lütfen bana mail göndersin.bu ses en nazik kalkıslarda bile olusan bir ses.cıldrtıcak beni bu sorun.arabamı cok sevmeme ragmen  bu sorun yüzünden toyotayla olan 8 yıllık ilişkimi bitiricem galiba.lütfen yorumlarınızı ve bilgilerinizi bekliyorum. tesekkurler

Toyota Club Türkiye

şanzıman kulağı meselesi...
« : Temmuz 07, 2008, 21:20:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1993 corolla gli
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: şanzıman kulağı meselesi...
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2008, 00:14:23 »
benim aracımda kulağı sorunluydu ama benimki 93 model
yaptırdım şu anda çok sesiz
bence bi sorun var ama
bide özel servislere göstersen kardeşim belki bi faydası olur
ben ilk defa senden duyuyorum bole bisey
senin kasadan kullandım üstelik
çok sesiz bi araç  :(
Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.
M.Kemal Atatürk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2008, 15:27:12 »
sagol gökhan.artık son care dedigin gibi özel servise gidip biraz napolyon bayılmak.üstelik garantili arac icin.garanti falan hikaye abi.adamlar yapmamak için bi dünya çamur yapıyorlar

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 12, 2008, 21:37:44 »
bence şu araç expert firmalarından birine götürüp rapor almayı dene. hani şu yeni araç alırken herkesin götürüp araca tepeden tırnağa baktırdığı yerlerden bahsediyorum.. gerçi devir muhabbetinden sonra toyotada herşey normalmiş gibi gelmeye başladı ama bi şansını dene..