0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar benim aracım 2004 corolla sol sedan otomatik ve brc marka lpg var .Şuana kadar sadece iki defa duyduğum bir ses var nerden geldiğini anlayamadım. ses dittt dittt diye iki kere ötüyor ve kayboluyor. O sırada teypte açık sanıyorum teypten geliyor ama değil tüp ışığına bakıyorum değişme yok , nerden olabilir, ekranda herhangi bir arıza ışığıda yanmıyor ne olabilir teşekkürler
Merhaba arkadaşlar. Benim 2005 model lpg li toyota corolla 1.6 sol aracım var. aracımı 1.viteste sıkıştırıp tam 2 ye çekip patinaj koyacağım anda dıtt dıtt dıttt diye sesli hata mesajı vermeye başlıyor. aracımı stop edip tekrar çalştrdğmda ise bu hatayı kesiyor. aracımda önceden benzinliyken böyle birşey olmuyordu tüp taktırdıktan 2 ay sonra bunu yapmaya basladı tüpü brc nin orjinal servisinde taktırdım. sorun nerde neden böyle bir hata veriyor aracım anlamış değilim lütfen bir bilgisi olan varsa bu konuda bana yardımcı olsun arkadaslar şimdiden teşekkürler..
emniyet kemer sesi gibi
kardeş, bak ben böyle geyik şeyler yazan biri değilimdir, hatta burnumu sokmam lafımı bilirim boşa konuşmak istemem. ama şu yazdıklarını okuduktan sonra aklıma bişey geldi yazmak istedim. çözüm odaklı değildir..araba dıtlayarak size bişey anlatmak istemiş olabilir mi ? hani sevmediğimiz bişey olduğunda bizim yaptığımız gibi
(Ozan YILMAZ arkadaşın sorunu ile ilgili) Radyoda açık iken bir ihtimal trafik modu gibi birşey vardı arada bir öyle öterdi bir ihtimal...